Nu rata sezonul vișinelor fără a prepara o rețetă de prăjitură cu vișine și bezea, clasică, rafinată și deosebit de gustoasă. Te vei bucura de un desert care îmbină perfect gustul acrișor al vișinelor cu dulceața aerată a bezelei și un blat fraged, pufos.
Prăjitură cu vișine și bezea. Echilibru perfect între texturi și aromeDacă nu mai știi ce desert să prepari pentru a cuceri gusturile și privirile celor dragi, încearcă prăjitura Rákóczi cu brânză și bezea. Este o rețetă de desert clasic unguresc, caracterizat printr-un aluat fraged la bază, un strat cremos de brânză dulce și o bezea aerată, ușor caramelizată la suprafață.
Prăjitura Rákóczi cu brânză și bezea. Rețeta unui desert rafinatDacă adori deserturile cu fructe și gust dulce-acrișor, poți încerca și rețeta de prăjitură cu rubarbă și bezea. Te va cuceri combinația ingredientelor, dar și aspectul spectaculos al prăjiturii.
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor