ramen

Cum se mănâncă corect ramenul la restaurant. 8 sfaturi utile
Sfaturi culinare | 18 august 2024

Cum se mănâncă corect ramenul la restaurant. 8 sfaturi utile

Ramenul este un preparat japonez clasic, constând din tăiței de grâu serviți într-un bol de supă aromată, completată cu diverse toppinguri. Originar din China, ramenul a fost adoptat și transformat în Japonia. Supa ramen poate varia enorm, având baze de carne, pește, miso sau soia, iar toppingurile comune includ felii de carne de porc (chashu), ouă marinate, alge marine (nori), ceapă verde și legume. Descoperă și tu cum se mănâncă corect ramenul la restaurant.

Cum se mănâncă corect ramenul la restaurant. 8 sfaturi utile
Cea mai simplă rețetă de ramen de porc. Este gata în 45 de minute
Supe / Ciorbe | 8 ianuarie 2024

Cea mai simplă rețetă de ramen de porc. Este gata în 45 de minute

Ramenul este un preparat specific japonez, care face parte de sute de ani din istoria acestei țări. Istoria sa începe în China, dar s-a adaptat la preferințele și gusturile japoneze, devenind un simbol al gastronomiei nipone. Ramen de porc, cunoscut și sub numele de “tonkotsu ramen”, a apărut în zona Kyushu și a devenit o atracție populară pentru iubitorii acestui preparat. Descoperă cea mai simplă rețetă de ramen de porc. Este delicioasă și poate fi gata în 45 de minute.

Cea mai simplă rețetă de ramen de porc. Este gata în 45 de minute
Tot ce trebuie să știi despre ramen. Rețeta de ramen de pui
Supe / Ciorbe | 26 februarie 2023

Tot ce trebuie să știi despre ramen. Rețeta de ramen de pui

De la sushi la ramen, bucătăria japoneză a devenit foarte populară în întreaga lume. Fără îndoială, tăițeii ramen japonezi sunt unul dintre cele mai iubite alimente reconfortante de pe planetă.

Tot ce trebuie să știi despre ramen. Rețeta de ramen de pui
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chifle pufoase cu susan într-un coș cu ștergar
19 noiembrie, 06:58
Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean în bol cu furculiță
19 noiembrie, 05:48
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare
langoși de post ca la mănăstire
19 noiembrie, 05:01
Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele
Gogoși înfuriate decorate cu puțin zahăr
18 noiembrie, 07:28
Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post
Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie
18 noiembrie, 06:59
Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie
Conopidă cu ciuperci și condimente la tigaie
18 noiembrie, 05:01
Conopidă cu ciuperci și condimente la tigaie. O rețetă rapidă și surprinzător de gustoasă Conopidă cu ciuperci și condimente la tigaie. O rețetă rapidă și surprinzător de gustoasă
chilli con carne
17 noiembrie, 10:30
Chilli con carne, rețeta cu gust intens ca în Texas Chilli con carne, rețeta cu gust intens ca în Texas
ouă turcești
17 noiembrie, 10:23
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
Vezi cele mai noi articole
închide