rețetă de eclere

Eclere cu vanilie și căpșuni. Un desert delicat și elegant
Desert | 9 mai 2025

Eclere cu vanilie și căpșuni. Un desert delicat și elegant

Rețeta de eclere cu vanilie și căpșuni este rețeta unui desert clasic, reinterpretat într-o formă proaspătă, elegantă și de sezon. Prepar-o și tu pentru a te bucura de un desert rafinat, cu arome clasice și prospețime de primăvară.

Eclere cu vanilie și căpșuni. Un desert delicat și elegant
Eclere cu cremă patiseră. Eleganță și rafinament într-un desert clasic
Galerie foto
Desert | 24 februarie 2025

Eclere cu cremă patiseră. Eleganță și rafinament într-un desert clasic

Dacă îți este dor de gustul deserturilor de cofetărie, îți oferim mai jos o rețetă de eclere cu cremă patiseră. Este rețeta eclerelor clasice, inspirată din bucătăria franțuzească.

Eclere cu cremă patiseră. Eleganță și rafinament într-un desert clasic
Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă
Galerie foto
Desert | 21 iunie 2024

Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă

Dacă obișnuiești să prepari eclere în casă și cauți variante mai interesante ale rețetei, îți oferim mai jos o rețetă de eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă. Crema de cocos este mai densă și va aduce o notă mai aromată desertului.

Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă
Eclere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată
Galerie foto
Desert | 4 ianuarie 2024

Eclere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată

Printre cele mai apreciate rețete de deserturi din bucătăria franțuzească se numără și rețeta de eclere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată. Chiar dacă este o rețetă mai complexă, merită preparată, mai ales pentru un eveniment deosebit sau pentru o sărbătoare.

Eclere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate
06:50
Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate
Cum se păstrează lămâile
06:06
Lămâile vor rezista mai mult dacă urmezi acest sfat. Vor fi proaspete până la o săptămână Lămâile vor rezista mai mult dacă urmezi acest sfat. Vor fi proaspete până la o săptămână
Quiche cu spanac și dovleac, gratinat cu cașcaval afumat, porționat
05:34
Quiche cu spanac și dovleac, gratinat cu cașcaval afumat Quiche cu spanac și dovleac, gratinat cu cașcaval afumat
ceafa de porc la cuptor
17 octombrie, 11:57
Cât se ține ceafa de porc la cuptor. Mod de preparare și ingrediente pentru un gust desăvârșit Cât se ține ceafa de porc la cuptor. Mod de preparare și ingrediente pentru un gust desăvârșit
Salată de toamnă cu dovleac copt, smochine, nuci și rodie pe o farfurie, alături de un borcan cu dressing, smochine și un bol cu salată rucola
17 octombrie, 10:07
Salată de toamnă cu dovleac copt, smochine, nuci și rodie Salată de toamnă cu dovleac copt, smochine, nuci și rodie
Supă franțuzească de ceapă cu baghete prăjite și gratinate cu brânză
17 octombrie, 09:26
Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup
Supă cremă de castane cu crutoane în bol, o lingură, felii de pâine prăjite și castane
16 octombrie, 07:40
Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol
Ravioli cu unt și salvie
16 octombrie, 07:05
Ravioli cu unt și salvie. Rețeta perfectă pentru un prânz sofisticat Ravioli cu unt și salvie. Rețeta perfectă pentru un prânz sofisticat
Vezi cele mai noi articole
închide