rețetă de panna cotta

Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
Desert | 7 iulie 2025

Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime

Această panna cotta cu jeleu de zmeură este un desert fin italian care combină textura mătăsoasă a cremei cu prospețimea și aciditatea fructelor de pădure. Este un desert cu o complexitate surprinzătoare, fiecare strat aducând altă textură, altă temperatură, altă intensitate a gustului.

Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
Panna cotta cu fructe de pădure. Desert italienesc
Desert | 10 martie 2024

Panna cotta cu fructe de pădure. Desert italienesc

Panna cotta cu fructe de pădure este un desert italienesc clasic, cu o istorie îndelungată. Este un desert apreciat pentru textura sa moale și catifelată și pentru versatilitatea sa în ceea ce privește aromele și garniturile.

Panna cotta cu fructe de pădure. Desert italienesc
Panna cotta cu lapte de cocos. Desertul răcoritor pentru cei cu intoleranță la lactoză
Desert | 4 martie 2024

Panna cotta cu lapte de cocos. Desertul răcoritor pentru cei cu intoleranță la lactoză

Panna cotta este un desert italian clasic, cunoscut pentru textura sa fină și catifelată. Termenul „panna cotta” se traduce literal ca „smântână fiartă”. Este un desert simplu și elegant, care constă în principal din smântână, zahăr, gelatină și arome. Panna cotta cu lapte de cocos este dovada că este un desert versatil și ușor de personalizat.

Panna cotta cu lapte de cocos. Desertul răcoritor pentru cei cu intoleranță la lactoză
Panna Cotta cu mango și căpșuni. Spectacol de culoare și savoare la pahar
Galerie foto
Desert | 29 iulie 2023

Panna Cotta cu mango și căpșuni. Spectacol de culoare și savoare la pahar

Ți-ai propus să-ți impresionezi familia și prietenii cu un desert savuros și spectaculos, dar nu ai idee ce să pregătești? Îți recomandăm să încerci o rețetă de panna cotta cu mango și căpșuni. Este un desert fără coacere, care se montează în pahare și oferă spectacol de culoare și savoare.

Panna Cotta cu mango și căpșuni. Spectacol de culoare și savoare la pahar
Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Video
BeautiFood | 4 iulie 2022

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară

Panna cotta este un desert nelipsit din meniul restaurantele italiene. Aceasta a căpătat din ce în ce mai multă popularitate și la noi în țară. De data aceasta, Nobo, câștigătorul Chefi fără limite 2022, a propus varianta de panna cotta cu mango, ananas și mentă, la Beautifood | Sezonul 2.

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Totul despre mangostan. Cum poți să consumi acest fruct exotic
Food Magazine | 1 iulie 2022

Totul despre mangostan. Cum poți să consumi acest fruct exotic

Mangostanul violet este un fruct originar din sud-estul Asiei iubit pentru aroma sa tropicală dulce și acidulată. Fructele de mangostan sunt mici, rotunde și violete, cu un capăt verde de tulpină și sepal. În interior, are mai multe secțiuni individuale de fructe suculente, care sunt delicioase crude sau gătite în rețete dulci și sărate.

Totul despre mangostan. Cum poți să consumi acest fruct exotic
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pui tandoori
06:21
Pui tandoori, celebrul preparat indian. Cum îl poți prepara la tine acasă Pui tandoori, celebrul preparat indian. Cum îl poți prepara la tine acasă
ouă turcești
05:09
Rețetă de ouă turcești. Cum se prepară și de ce condimente ai nevoie Rețetă de ouă turcești. Cum se prepară și de ce condimente ai nevoie
sfiha
14 septembrie, 05:46
Rețeta de sfiha, pizza din Orientul Mijlociu. Este o gustare savuroasă Rețeta de sfiha, pizza din Orientul Mijlociu. Este o gustare savuroasă
fajitas
14 septembrie, 05:00
Rețetă de fajitas. Cum să faci acasă cel mai popular preparat mexican Rețetă de fajitas. Cum să faci acasă cel mai popular preparat mexican
Clafoutis cu pere evantai și migdale pe o farfurie, alături de furculițe
13 septembrie, 06:15
Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan în două farfurii
13 septembrie, 05:25
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
12 septembrie, 07:03
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic
12 septembrie, 05:03
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Vezi cele mai noi articole
închide