rețetă de panna cotta

Panna cotta cu fructe de pădure. Desert italienesc
Desert | 10 martie 2024

Panna cotta cu fructe de pădure. Desert italienesc

Panna cotta cu fructe de pădure este un desert italienesc clasic, cu o istorie îndelungată. Este un desert apreciat pentru textura sa moale și catifelată și pentru versatilitatea sa în ceea ce privește aromele și garniturile.

Panna cotta cu fructe de pădure. Desert italienesc
Panna cotta cu lapte de cocos. Desertul răcoritor pentru cei cu intoleranță la lactoză
Desert | 4 martie 2024

Panna cotta cu lapte de cocos. Desertul răcoritor pentru cei cu intoleranță la lactoză

Panna cotta este un desert italian clasic, cunoscut pentru textura sa fină și catifelată. Termenul „panna cotta” se traduce literal ca „smântână fiartă”. Este un desert simplu și elegant, care constă în principal din smântână, zahăr, gelatină și arome. Panna cotta cu lapte de cocos este dovada că este un desert versatil și ușor de personalizat.

Panna cotta cu lapte de cocos. Desertul răcoritor pentru cei cu intoleranță la lactoză
Panna Cotta cu mango și căpșuni. Spectacol de culoare și savoare la pahar
Galerie foto
Desert | 29 iulie 2023

Panna Cotta cu mango și căpșuni. Spectacol de culoare și savoare la pahar

Ți-ai propus să-ți impresionezi familia și prietenii cu un desert savuros și spectaculos, dar nu ai idee ce să pregătești? Îți recomandăm să încerci o rețetă de panna cotta cu mango și căpșuni. Este un desert fără coacere, care se montează în pahare și oferă spectacol de culoare și savoare.

Panna Cotta cu mango și căpșuni. Spectacol de culoare și savoare la pahar
Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Video
BeautiFood | 4 iulie 2022

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară

Panna cotta este un desert nelipsit din meniul restaurantele italiene. Aceasta a căpătat din ce în ce mai multă popularitate și la noi în țară. De data aceasta, Nobo, câștigătorul Chefi fără limite 2022, a propus varianta de panna cotta cu mango, ananas și mentă, la Beautifood | Sezonul 2.

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Totul despre mangostan. Cum poți să consumi acest fruct exotic
Food Magazine | 1 iulie 2022

Totul despre mangostan. Cum poți să consumi acest fruct exotic

Mangostanul violet este un fruct originar din sud-estul Asiei iubit pentru aroma sa tropicală dulce și acidulată. Fructele de mangostan sunt mici, rotunde și violete, cu un capăt verde de tulpină și sepal. În interior, are mai multe secțiuni individuale de fructe suculente, care sunt delicioase crude sau gătite în rețete dulci și sărate.

Totul despre mangostan. Cum poți să consumi acest fruct exotic
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pasta pomodoro servite pe o farfurie albă
06:00
Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii
ghebe murate puse în două borcane diferite
05:45
Rețeta simplă de ghebe murate. Trucuri și pași simpli pentru un preparat savuros Rețeta simplă de ghebe murate. Trucuri și pași simpli pentru un preparat savuros
desert de toamnă servit pe o farfurie neagră
18 noiembrie, 06:49
Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece
Paste cremoase de post făcute cu drojdie nutritivă
18 noiembrie, 06:17
Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase
Un bol plin cu fasole neagră pregătită din conservă
18 noiembrie, 05:09
5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece 5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece
garnituri cu cartofi puse într-un colaj cu mai multe fotografii
17 noiembrie, 06:04
Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare
zabaione servit într-un pahar transparent
17 noiembrie, 05:26
Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
Porție de Ciuperci cu usturoi la tigaie în farfurie, alături de furculițe și o căpățână de usturoi
17 noiembrie, 05:07
Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post
Vezi cele mai noi articole
închide