rețetă de șnițele

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Friptură / Grătar | 19 octombrie 2025

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă

Tonkatsu este un preparat japonez clasic care constă într-o felie de carne de porc pane, crocantă la exterior și suculentă la interior. Originar din Japonia, acest fel de mâncare a devenit foarte popular datorită gustului său echilibrat și texturii sale contrastante.

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb
Friptură / Grătar | 13 august 2025

Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb

Aceste delicioase degețele din piept de pui în crustă din fulgi de porumb sunt o variantă mai crocantă și mai gustoasă a clasicului șnițel. Fileurile subțiri din piept de pui sunt tăvălite printr-o crustă aurie din fulgi de porumb zdrobiți (cornflakes).

Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb
Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post
Mâncăruri de post | 16 mai 2025

Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post

Șnițelele de post de soia reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la șnițelele tradiționale cu carne, fiind o opțiune perfectă pentru mesele de post sau pentru cei care preferă un regim vegetarian. Acestea sunt crocante, pline de savoare și pot fi personalizate cu diverse condimente, oferind un gust intens și apetisant. Gătit din soia granule, acest șnițel de soia de post sunt nu doar ușor de preparat, dar și pline de proteine vegetale.

Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
Galerie foto
Aperitive | 20 septembrie 2024

Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii

Îți plac șnițelele și ești în căutare de rețete savuroase pentru a-i cuceri pe cei dragi? Încearcă rețeta de șnițele de porc fragede și delicioase. Se prepară ușor, cu câteva trucuri care asigură o textură suculentă a cărnii și o crustă crocantă.

Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
sos de roșii
10:13
De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi
Bol cu varză călită, ceapă verde, ceapă galbenă, varză tocată pe tocător cu cuțit
06:17
Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Plăcinte preparate la tigaie cu cartofi și mărar, una secționată și decorate cu mărar proaspăt
06:05
Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post
Cornulețe de post cu ciocolată și nuci
26 noiembrie, 07:18
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
far breton cu prune
26 noiembrie, 05:52
Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune
Mâncare de ardei copți cu roșii în bol și pe felie de pâine
26 noiembrie, 05:02
Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post
maioneză de post de la mănăstire
25 noiembrie, 06:31
Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra
Prăjitură de post cu mere cuburi, porționată pe un platou
25 noiembrie, 05:52
Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate
Vezi cele mai noi articole
închide