rețetă de șnițele

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Friptură / Grătar | 19 octombrie 2025

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă

Tonkatsu este un preparat japonez clasic care constă într-o felie de carne de porc pane, crocantă la exterior și suculentă la interior. Originar din Japonia, acest fel de mâncare a devenit foarte popular datorită gustului său echilibrat și texturii sale contrastante.

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb
Friptură / Grătar | 13 august 2025

Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb

Aceste delicioase degețele din piept de pui în crustă din fulgi de porumb sunt o variantă mai crocantă și mai gustoasă a clasicului șnițel. Fileurile subțiri din piept de pui sunt tăvălite printr-o crustă aurie din fulgi de porumb zdrobiți (cornflakes).

Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb
Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post
Mâncăruri de post | 16 mai 2025

Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post

Șnițelele de post de soia reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la șnițelele tradiționale cu carne, fiind o opțiune perfectă pentru mesele de post sau pentru cei care preferă un regim vegetarian. Acestea sunt crocante, pline de savoare și pot fi personalizate cu diverse condimente, oferind un gust intens și apetisant. Gătit din soia granule, acest șnițel de soia de post sunt nu doar ușor de preparat, dar și pline de proteine vegetale.

Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
Galerie foto
Aperitive | 20 septembrie 2024

Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii

Îți plac șnițelele și ești în căutare de rețete savuroase pentru a-i cuceri pe cei dragi? Încearcă rețeta de șnițele de porc fragede și delicioase. Se prepară ușor, cu câteva trucuri care asigură o textură suculentă a cărnii și o crustă crocantă.

Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
panna cotta cu rodie
06:41
Panna cotta cu rodie. Desertul cremos cu echilibrul perfect între dulce și acrișor Panna cotta cu rodie. Desertul cremos cu echilibrul perfect între dulce și acrișor
Cât timp se ţin alimentele la congelator
05:34
Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici
Locuri murdare din bucătărie
05:24
3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi 3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi
cel mai bun punch
25 decembrie, 10:25
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon pe un platou, alături de roșii cherry, frunze de busuioc și un bol cu ketchup
25 decembrie, 06:21
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară pe un platou
25 decembrie, 05:04
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao porționat într-o tavă de lemn
24 decembrie, 05:57
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao
cele mai bune sarmale
24 decembrie, 05:28
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
Vezi cele mai noi articole
închide