rețetă de șnițele

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Friptură / Grătar | 19 octombrie 2025

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă

Tonkatsu este un preparat japonez clasic care constă într-o felie de carne de porc pane, crocantă la exterior și suculentă la interior. Originar din Japonia, acest fel de mâncare a devenit foarte popular datorită gustului său echilibrat și texturii sale contrastante.

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb
Friptură / Grătar | 13 august 2025

Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb

Aceste delicioase degețele din piept de pui în crustă din fulgi de porumb sunt o variantă mai crocantă și mai gustoasă a clasicului șnițel. Fileurile subțiri din piept de pui sunt tăvălite printr-o crustă aurie din fulgi de porumb zdrobiți (cornflakes).

Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb
Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post
Mâncăruri de post | 16 mai 2025

Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post

Șnițelele de post de soia reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la șnițelele tradiționale cu carne, fiind o opțiune perfectă pentru mesele de post sau pentru cei care preferă un regim vegetarian. Acestea sunt crocante, pline de savoare și pot fi personalizate cu diverse condimente, oferind un gust intens și apetisant. Gătit din soia granule, acest șnițel de soia de post sunt nu doar ușor de preparat, dar și pline de proteine vegetale.

Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
Galerie foto
Aperitive | 20 septembrie 2024

Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii

Îți plac șnițelele și ești în căutare de rețete savuroase pentru a-i cuceri pe cei dragi? Încearcă rețeta de șnițele de porc fragede și delicioase. Se prepară ușor, cu câteva trucuri care asigură o textură suculentă a cărnii și o crustă crocantă.

Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
turtă dulce în coșuleț
07:47
Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește
cele 5 sosuri mamă
07:40
Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci secționat, alături de un ceainic și o ceașcă
05:19
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
câte zile se ține orezul în frigider
15 decembrie, 06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
15 decembrie, 06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie
15 decembrie, 05:48
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Manakish cu za'atar
14 decembrie, 06:55
Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină
Carne de curcan
14 decembrie, 05:57
Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă
Vezi cele mai noi articole
închide