rețetă norvegiană

Prăjitura Verdens Beste. Rețetă tradițională norvegiană
Galerie foto
Desert | 11 aprilie 2024

Prăjitura Verdens Beste. Rețetă tradițională norvegiană

Dacă vrei să îți răsfeți familia cu o prăjitură delicioasă și interesantă, prepară prăjitura Verdens Beste, în traducere „cea mai bună prăjitură din lume”. Rețeta este tradițională norvegiană și a fost creeată în jurul anilor ’30.

Prăjitura Verdens Beste. Rețetă tradițională norvegiană
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
tipuri de conserve puse pe o masă de lemn
06:30
8 tipuri de conserve pe care e recomandat să le ai tot timpul în cămară 8 tipuri de conserve pe care e recomandat să le ai tot timpul în cămară
cremă de fistic pusă într-un bol transparent
06:19
Rețetă de cremă de fistic. Conține doar 5 ingrediente Rețetă de cremă de fistic. Conține doar 5 ingrediente
Două boluri cu sufleu de mere
06:09
Sufleu de mere. Rețeta unui desert delicat, din bucătăria franceză Sufleu de mere. Rețeta unui desert delicat, din bucătăria franceză
Dulceață de gutui tăiate în cuburi în bol cu linguriță
23 octombrie, 08:52
Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată
Tartă cu mere pe platou și o porție pe farfurie, alături de mere și batoane de scorțișoară
23 octombrie, 07:14
Tartă cu mere. Cea mai simplă și ușoară rețetă de tartă Tartă cu mere. Cea mai simplă și ușoară rețetă de tartă
Supă cremă de dovleac pusă într-un bol negru
23 octombrie, 05:50
Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
Tian de legume în vas rotund
22 octombrie, 08:23
Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
O tavă în care se află mai multe felii de dovleac copt
22 octombrie, 07:39
Cât timp se ține dovleacul la cuptor ca să iasă cremos și delicios. Sfaturi pentru un gust intens Cât timp se ține dovleacul la cuptor ca să iasă cremos și delicios. Sfaturi pentru un gust intens
Vezi cele mai noi articole
închide