sparanghel

5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
Rețete de mâncare | 28 martie 2024

5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta

Sparanghelul este o legumă delicioasă și hrănitoare, cunoscută pentru gustul său distinct și textura sa delicată. Primăvara este momentul lui, așa că trebuie să încerci câteva rețete cu sparanghel pentru a te bucura de aroma sa. Se poate găti în multe moduri, de la supă la coacere pe grătar și este o garnitură sănătoasă pentru multe feluri de mâncare. Iată 5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta.

5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
7 motive pentru care e recomandat să mănânci sparanghel mai des
Lifestyle | 13 februarie 2024

7 motive pentru care e recomandat să mănânci sparanghel mai des

Sparanghelul este una dintre legumele care nu trebuie să îți lipsească din meniu primăvara. De cele mai multe ori găsești în magazin sparanghel verde, însă mai există și alb sau violet. Nu doar că este foarte versatil, dar este și foarte sănătos. Descoperă și tu 7 motive pentru care e recomandat să mănânci sparanghel mai des. De ce îl recomandă nutriționiștii.

7 motive pentru care e recomandat să mănânci sparanghel mai des
Cum gătești corect sparanghelul. Trucuri pentru preparate delicioase
Sfaturi culinare | 29 septembrie 2023

Cum gătești corect sparanghelul. Trucuri pentru preparate delicioase

Sparanghelul are o mulțime de beneficii pentru sănătate și nu ar trebui să lipsească din dieta ta zilnică. Specialiștii spun că trebuie să profiți de toate beneficiile acestei legume atât de gustoase. Iată cum gătești corect sparanghelul. Descoperă câteva trucuri pentru preparate delicioase.

Cum gătești corect sparanghelul. Trucuri pentru preparate delicioase
Totul despre sparanghel. De ce e bine să-l consumi
Food Magazine | 1 august 2022

Totul despre sparanghel. De ce e bine să-l consumi

Sparanghelul este o legumă verde care este ușor de recunoscut datorită formei sale. Se găsește în stare proaspătă primăvara și conservat tot restul anului. Din această cauză este mai scump decât alte legume. Acesta se gătește de obicei la grătar, la abur sau prăjit. Hai să aflăm împreună totul despre sparanghel.

Totul despre sparanghel. De ce e bine să-l consumi
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, porționată pe platou și o porție pe farfurie
20 decembrie, 07:32
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
Porție de cremșnit duo cu vanilie și frișcă
20 decembrie, 06:58
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
Cozonac spiralat cu umplutură de mac porționat pe o farfurie, alături de batoane de scorțișoare, anason stelat și portocale
20 decembrie, 05:51
Cozonac spiralat cu umplutură de mac. Un cozonac cu umplutură generoasă și aspect frumos la secțiune Cozonac spiralat cu umplutură de mac. Un cozonac cu umplutură generoasă și aspect frumos la secțiune
Chec festiv pentru masa de Crăciun porționat
19 decembrie, 05:43
Chec festiv pentru masa de Crăciun. Rețetă de chec cu fructe confiate, nuci și aromă de citrice Chec festiv pentru masa de Crăciun. Rețetă de chec cu fructe confiate, nuci și aromă de citrice
Orez cremos cu lapte de cocos în două boluri, o nucă de cocos secționată și un bol cu coajă de citrice
19 decembrie, 05:41
Orez cremos cu lapte de cocos. Desertul copilăriei în varianta de post Orez cremos cu lapte de cocos. Desertul copilăriei în varianta de post
Rulouri din foietaj cu cremă fină de lapte condensat, frișcă și mascarpone
19 decembrie, 05:41
Rulouri din foietaj cu cremă fină de lapte condensat, frișcă și mascarpone Rulouri din foietaj cu cremă fină de lapte condensat, frișcă și mascarpone
Porții de turtă dulce la tavă cu gem și glazură de ciocolată
18 decembrie, 06:24
Turtă dulce la tavă cu gem și glazură de ciocolată. Prăjitura iernilor de altădată Turtă dulce la tavă cu gem și glazură de ciocolată. Prăjitura iernilor de altădată
Carne fragedă de porc cu ananas, în sos dulce-acrișor în bol alb , trei căpățâni de usturoi și un bol cu condimente
18 decembrie, 05:42
Carne fragedă de porc cu ananas, în sos dulce-acrișor Carne fragedă de porc cu ananas, în sos dulce-acrișor
Vezi cele mai noi articole
închide