untul brun

Untul brun, secretul bine păzit al cofetarilor francezi. Cum să îl prepari la tine acasă
BeautiFood | 7 august 2024

Untul brun, secretul bine păzit al cofetarilor francezi. Cum să îl prepari la tine acasă

Untul brun, cunoscut și sub denumirea de „beurre noisette” în franceză, este un ingredient culinar apreciat pentru aroma sa bogată și complexă. Se obține prin topirea untului și gătirea acestuia până când solidele din lapte se caramelizează, rezultând o culoare maronie și un gust de nucă prăjită. Acest proces conferă untului o aromă profundă care nu poate fi obținută prin alte metode.

Untul brun, secretul bine păzit al cofetarilor francezi. Cum să îl prepari la tine acasă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Ghebe cu usturoi la tigaie, servite cu pâine
07:57
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Femeie acoperind tortul cu glazură fondant
05:28
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
Pâine cu făină de hrișcă și semințe, feliată
16 septembrie, 06:51
Pâine cu făină de hrișcă și semințe, mai gustoasă și mai consistentă Pâine cu făină de hrișcă și semințe, mai gustoasă și mai consistentă
Un borcan plin cu sirop de gutui
16 septembrie, 06:13
Cum se face siropul de gutui. Rețeta simplă și delicioasă Cum se face siropul de gutui. Rețeta simplă și delicioasă
Aluat fraged pe bază de iaurt pus pe un blat de lemn
15 septembrie, 06:07
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Mai multe lăzi de lemn cu cartofi în ele
15 septembrie, 04:05
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
Porție de ciorbă de pește cu legume în bol
14 septembrie, 03:58
Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros
Tartă cu pere și ciocolată, pe un suport de lemn
14 septembrie, 03:47
Tartă cu pere și ciocolată, o combinație de nerefuzat Tartă cu pere și ciocolată, o combinație de nerefuzat
Vezi cele mai noi articole
închide