verificare ouă

Sfaturi ușor de urmat pentru a avea ouă proaspete cât mai mult timp
Sfaturi culinare | 8 aprilie 2023

Sfaturi ușor de urmat pentru a avea ouă proaspete cât mai mult timp

Ouăle sunt o sursă accesibilă de proteine și grăsimi de calitate, vitamine și minerale. Sunt foarte versatile, putând fi transformate într-o mulțime de preparate. Poți doar să fierbi un ou și ai o mic-dejun sănătos și gustos. Cum faci totuși să ai ouă proaspete mai mult timp.

Sfaturi ușor de urmat pentru a avea ouă proaspete cât mai mult timp
Testul rapid care îți arată dacă oul mai este bun de consum
Sfaturi culinare | 17 ianuarie 2023

Testul rapid care îți arată dacă oul mai este bun de consum

Toate ouăle pe care le cumperi din comerț au inscripționate pe ele o dată. După trecerea ei ai tentația să le arunci, însă trebuie să știi că mai sunt bune câteva săptămâni bune după aceea dată. Află care este testul rapid care îți arată dacă oul mai este bun de consum.

Testul rapid care îți arată dacă oul mai este bun de consum
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pâine rustică cu făină albă și mălai porționată pe un tocător de lemn, alături de boabe de porumb
06:49
Pâine rustică cu făină albă și mălai. Rețetă de la bunica Pâine rustică cu făină albă și mălai. Rețetă de la bunica
Salată egipteană de fructe - Fakhfakhina
06:26
Fakhfakhina. Rețetă egipteană de salată din fructe Fakhfakhina. Rețetă egipteană de salată din fructe
Omletă cu sparanghel și cartofi porționată pe un tocător de lemn
4 iulie, 06:55
Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă
Prăjitura Kardinalschnitte porționată pe un platou, cu o spatulă de tort
4 iulie, 05:59
Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă
Biscuiți cu mentă în coș cu ștergar, decorați cu frunze de mentă
3 iulie, 07:41
Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor
ouă expirate
3 iulie, 06:02
Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii
Porții de ștrudel cu cartofi și cașcaval pe o farfurie cu furculiță și cuțit
2 iulie, 05:43
Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez
Cobbler cu caise și lavandă în bol cu linguriță, alături de un buchet de lavandă
2 iulie, 05:21
Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat
Vezi cele mai noi articole
închide