vin roșu

Reducție de vin roșu. Sosul de care ai nevoie pentru o friptură suculentă
Sosuri | 3 noiembrie 2023

Reducție de vin roșu. Sosul de care ai nevoie pentru o friptură suculentă

Rețeta de reducția de vin roșu, cunoscută și sub denumirea de „sos de vin” sau „glazură de vin” este folosită pentru a îmbogăți preparatele din carne sau din legume. Aduce nu doar eleganță preparatelor, ci și un plus de gust și o textură deosebită.

Reducție de vin roșu. Sosul de care ai nevoie pentru o friptură suculentă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Ruladă împletită cu șuncă și spanac porționată pe platou și pe farfurie
08:00
Ruladă împletită cu șuncă și spanac. Rețetă de gustare savuroasă Ruladă împletită cu șuncă și spanac. Rețetă de gustare savuroasă
rețete de mic dejun puse pe o masă de o femeie
07:00
5 rețete de mic dejun din întreaga lume. Ce să mănânci ca să te simți ca în vacanță 5 rețete de mic dejun din întreaga lume. Ce să mănânci ca să te simți ca în vacanță
alimente pentru creierul copilului tău puse pe o masă
06:00
6 alimente recomandate pentru sănătatea creierului copilului tău, potrivit unui expert de la Harvard 6 alimente recomandate pentru sănătatea creierului copilului tău, potrivit unui expert de la Harvard
Unt de arahide preparat în casă în borcan cu linguriță
04:00
Unt de arahide preparat în casă. Rețetă simplă și rapidă Unt de arahide preparat în casă. Rețetă simplă și rapidă
Porții de prăjitură cu mere și biscuiți, glazurată cu ciocolată
21 februarie, 09:00
Prăjitură cu mere și biscuiți, glazurată cu ciocolată Prăjitură cu mere și biscuiți, glazurată cu ciocolată
condimente potrivite pentru ciocolata albă pe o masă albă
21 februarie, 08:00
13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști 13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști
Covrigei Taralli decorați cu crenguțe de rozmarin, alături de o sticlă cu ulei de măsline
21 februarie, 07:00
Taralli. Rețetă de covrigei tradiționali din bucătăria italiană Taralli. Rețetă de covrigei tradiționali din bucătăria italiană
O femeie care mănâncă un bol cu terci de ovăz după ce a fost la sală
21 februarie, 06:00
Cele mai bune surse de carbohidrați pentru atunci când mergi la sală. Ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta Cele mai bune surse de carbohidrați pentru atunci când mergi la sală. Ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Vezi cele mai noi articole
închide