ardei umpluți

Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat
Garnituri | 3 octombrie 2025

Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat

Dacă îți plac preparatele pe bază de quinoa, avem pentru tine o rețetă interesantă de ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Este delicioasă, consistentă și foarte hrănitoare.

Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat
Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor
Garnituri | 31 august 2025

Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor

Acești ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon sunt un preparat spectaculos, cu un aspect apetisant și o combinație irezistibilă de texturi și arome. Dulceața ardeilor copți, cremozitatea brânzei și savoarea baconului rumenit se contopesc într-un preparat de neuitat.

Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor
Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros
Galerie foto
Garnituri | 2 septembrie 2024

Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros

Rețeta de ardei umpluți cu carne la cuptor reprezintă un fel de mâncare tradițional, perfect pentru un prânz consistent și savuros. Prepar-o și tu pentru a-ți răsfăța familia cu un preparat delicios și hrănitor.

Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros
Mâncarea preferată a Prințesei Diana. Rețeta dezvăluită de un bucătar regal
Lifestyle | 17 aprilie 2023

Mâncarea preferată a Prințesei Diana. Rețeta dezvăluită de un bucătar regal

Prințesa Diana era o persoană iubită în întreaga lume datorită inimii sale mari. A renunțat chiar la a mai respecta protocolul impus de Casa Regală prin care i se cerea să poarte mănuși pentru că voia să simtă oamenii atunci când dădea mâna cu ei. Recent un bucătar regal a dezvăluit mai multe detalii despre viața acesteia. Află și tu care era mâncarea preferată a Prințesei Diana.

Mâncarea preferată a Prințesei Diana. Rețeta dezvăluită de un bucătar regal
Ardei umpluți cu legume și orez. Un preparat de post, gustos și consistent
Galerie foto
Mâncăruri de post | 29 martie 2023

Ardei umpluți cu legume și orez. Un preparat de post, gustos și consistent

Dacă vrei să gătești un preparat de post, gustos și consistent, pentru masa de prânz, încearcă rețeta de ardei umpluți cu legume și orez.

Ardei umpluți cu legume și orez. Un preparat de post, gustos și consistent
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cornulețe de post cu ciocolată și nuci
07:18
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
far breton cu prune
05:52
Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune
Mâncare de ardei copți cu roșii în bol și pe felie de pâine
05:02
Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post
maioneză de post de la mănăstire
25 noiembrie, 06:31
Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra
Prăjitură de post cu mere cuburi, porționată pe un platou
25 noiembrie, 05:52
Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate
Tocană de pui cu vinete năut și roșii
25 noiembrie, 05:06
Tocănița de pui cu vinete și roșii. Rețeta mediteraneană pe care trebuie să o încerci Tocănița de pui cu vinete și roșii. Rețeta mediteraneană pe care trebuie să o încerci
Gutui coapte cu nuci și miere pe o farfurie cu furculiță și într-un bol de sticlă
24 noiembrie, 13:39
Gutui coapte cu nuci și miere. Aromă de toamnă, simplitate și căldură în farfurie Gutui coapte cu nuci și miere. Aromă de toamnă, simplitate și căldură în farfurie
carne de curcan pe un tocător
24 noiembrie, 05:49
Cele mai bune condimente pentru carnea de curcan. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant Cele mai bune condimente pentru carnea de curcan. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant
Vezi cele mai noi articole
închide