arome pentru deserturi

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe
Desert | 19 martie 2024

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe

Gata este un desert armenesc cu o mie de fețe, preparat într-o mulțime de feluri, în funcție de zonă. În fiecare oraș există o variantă, cu dimensiuni și forme diferite. Inițial a fost o prăjitură destinată sărbătorilor religioase, dar ulterior a fost servită și la altfel de festivități sau pur și simplu este savurată cu o ceașcă de ceai sau cafea.

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe
Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume
Desert | 18 martie 2024

Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume

Ouăle sunt un ingredient de bază în multe dintre deserturile din întreaga lume. Datorită comerțului și colonizării, și rețetele au suferit transformări ce reflectă influențele culturale și gastronomice ale popoarelor pe la care au trecut. Am făcut pentru tine o listă cu cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume.

Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume
Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor
Galerie foto
Conserve | 1 februarie 2023

Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor

Dacă obișnuiești să adaugi diferite arome în blaturile pentru prăjituri sau în creme, o parte dintre acestea le poți prepara în propria bucătărie. Îți oferim în acest scop o rețetă de pudră din coji de portocale pe care o poți experimenta și cu alte citrice.

Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
desert de toamnă servit pe o farfurie neagră
06:49
Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece
Paste cremoase de post făcute cu drojdie nutritivă
06:17
Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase
Un bol plin cu fasole neagră pregătită din conservă
05:09
5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece 5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece
garnituri cu cartofi puse într-un colaj cu mai multe fotografii
17 noiembrie, 06:04
Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare
zabaione servit într-un pahar transparent
17 noiembrie, 05:26
Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
Porție de Ciuperci cu usturoi la tigaie în farfurie, alături de furculițe și o căpățână de usturoi
17 noiembrie, 05:07
Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post
Piure de conopidă cu lapte de cocos în bol, garnisit cu condimente și pătrunjel verde, alături de o furculiță, un bol cu condimente și unul cu sare
16 noiembrie, 06:48
Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post
Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon și porționată pe un platou cu legume
16 noiembrie, 05:45
Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon
Vezi cele mai noi articole
închide