arome pentru deserturi

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe
Desert | 19 martie 2024

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe

Gata este un desert armenesc cu o mie de fețe, preparat într-o mulțime de feluri, în funcție de zonă. În fiecare oraș există o variantă, cu dimensiuni și forme diferite. Inițial a fost o prăjitură destinată sărbătorilor religioase, dar ulterior a fost servită și la altfel de festivități sau pur și simplu este savurată cu o ceașcă de ceai sau cafea.

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe
Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume
Desert | 18 martie 2024

Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume

Ouăle sunt un ingredient de bază în multe dintre deserturile din întreaga lume. Datorită comerțului și colonizării, și rețetele au suferit transformări ce reflectă influențele culturale și gastronomice ale popoarelor pe la care au trecut. Am făcut pentru tine o listă cu cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume.

Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume
Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor
Galerie foto
Conserve | 1 februarie 2023

Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor

Dacă obișnuiești să adaugi diferite arome în blaturile pentru prăjituri sau în creme, o parte dintre acestea le poți prepara în propria bucătărie. Îți oferim în acest scop o rețetă de pudră din coji de portocale pe care o poți experimenta și cu alte citrice.

Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos pe un suport rustic de lemn
05:03
Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos
Felii de mușchiuleț de porc cu portocale și crenguțe de rozmarin, la tigaie
04:53
Mușchiuleț de porc cu portocale, la tigaie. Friptură cu gust deosebit Mușchiuleț de porc cu portocale, la tigaie. Friptură cu gust deosebit
Cremă de ciocolată și cafea în bol
04:13
Cremă de ciocolată și cafea, pentru prăjituri și torturi Cremă de ciocolată și cafea, pentru prăjituri și torturi
Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone în bol
6 decembrie, 06:57
Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone, pentru deserturi Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone, pentru deserturi
Chec cu ovăz și cocos porționat pe un grătar, alături de un cuțit
6 decembrie, 06:33
Chec cu ovăz și cocos. Rețetă de desert simplu, de post Chec cu ovăz și cocos. Rețetă de desert simplu, de post
Frittata cu prosciutto pusă într-o tigaie
6 decembrie, 06:27
Frittata cu prosciutto, roșii și busuioc. Rețeta de care ai nevoie pentru un mic dejun special Frittata cu prosciutto, roșii și busuioc. Rețeta de care ai nevoie pentru un mic dejun special
Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată porționat, alături de o ceașcă cu cafea
5 decembrie, 06:35
Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată
Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune porționată pe platou
5 decembrie, 05:35
Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi
Vezi cele mai noi articole
închide