arome pentru deserturi

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe
Desert | 19 martie 2024

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe

Gata este un desert armenesc cu o mie de fețe, preparat într-o mulțime de feluri, în funcție de zonă. În fiecare oraș există o variantă, cu dimensiuni și forme diferite. Inițial a fost o prăjitură destinată sărbătorilor religioase, dar ulterior a fost servită și la altfel de festivități sau pur și simplu este savurată cu o ceașcă de ceai sau cafea.

Gata, desert armenesc cu o mie de fețe
Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume
Desert | 18 martie 2024

Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume

Ouăle sunt un ingredient de bază în multe dintre deserturile din întreaga lume. Datorită comerțului și colonizării, și rețetele au suferit transformări ce reflectă influențele culturale și gastronomice ale popoarelor pe la care au trecut. Am făcut pentru tine o listă cu cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume.

Top 8 cele mai populare deserturi pe bază de ouă din întreaga lume
Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor
Galerie foto
Conserve | 1 februarie 2023

Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor

Dacă obișnuiești să adaugi diferite arome în blaturile pentru prăjituri sau în creme, o parte dintre acestea le poți prepara în propria bucătărie. Îți oferim în acest scop o rețetă de pudră din coji de portocale pe care o poți experimenta și cu alte citrice.

Pudră din coji de portocale, pentru aromatizarea deserturilor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane în bol, alături de ghimbir feliat, morcovi și crutoane în bol și în lingură
06:50
Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane, catifelată și dulceagă Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane, catifelată și dulceagă
Bulgur cu legume mexicane și chimen în bol alb, alături de un borcan cu chimen, un ardei roșu și o sticlă de ulei
06:25
Bulgur cu legume mexicane și chimen. O călătorie culinară între Orient și Mexic Bulgur cu legume mexicane și chimen. O călătorie culinară între Orient și Mexic
carne congelată pe blat
05:31
Greșeala pe care o faci când dezgheți carnea. Cum să eviți pericolul pentru sănătate Greșeala pe care o faci când dezgheți carnea. Cum să eviți pericolul pentru sănătate
ulei de palmier
13 noiembrie, 09:00
Ce este uleiul de palmier și ce spun specialiștii despre el. Când și cum poate fi folosit Ce este uleiul de palmier și ce spun specialiștii despre el. Când și cum poate fi folosit
Plăcintă cu pui și legume cremoase porționată
13 noiembrie, 08:30
Plăcintă cu pui și legume cremoase - Chicken Pot Pie Plăcintă cu pui și legume cremoase - Chicken Pot Pie
Salată de năut cu legume sotate în farfurie neagră cu furculiță
13 noiembrie, 08:02
Salată de năut cu legume sotate. O rețetă care vorbește despre bucuria de a mânca sănătos Salată de năut cu legume sotate. O rețetă care vorbește despre bucuria de a mânca sănătos
carne de porc și condimente
12 noiembrie, 07:59
Cele mai bune condimente pentru carnea de porc. Cu ce să o aromatizezi ca să aibă gust ca la restaurant Cele mai bune condimente pentru carnea de porc. Cu ce să o aromatizezi ca să aibă gust ca la restaurant
Pui cu legume în stil asiatic la wok
12 noiembrie, 06:40
Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok
Vezi cele mai noi articole
închide