burgeri

Pljeskavica. Cum să faci acasă chiftele ca la sârbi
Friptură / Grătar | 14 martie 2025

Pljeskavica. Cum să faci acasă chiftele ca la sârbi

Pljeskavica este un preparat tradițional balcanic, similar cu un burger uriaș. Este extrem de popular în Serbia, Bosnia și Herțegovina, dar și în întreaga regiune a Balcanilor.

Pljeskavica. Cum să faci acasă chiftele ca la sârbi
Cum să faci burgeri suculenți. Singurul ingredient de care ai nevoie
Sfaturi culinare | 26 octombrie 2024

Cum să faci burgeri suculenți. Singurul ingredient de care ai nevoie

Burgerul este unul dintre cele mai complexe sandviciuri și ai nevoie de îndemânare pentru a pregăti carnea astfel încât să își păstreze suculența și să aibă și un gust echilibrat. Dacă îți place să îl gătești acasă, trebuie să ții cont de câteva recomandări pentru a te bucura de un burger la fel de bun ca cel preparat de un bucătar profesionist. Descoperă și tu cum să faci burgeri suculenți. Acesta este singurul ingredient de care ai nevoie.

Cum să faci burgeri suculenți. Singurul ingredient de care ai nevoie
Ce să nu comanzi niciodată la un restaurant specializat în burgeri, potrivit experților
Lifestyle | 13 octombrie 2022

Ce să nu comanzi niciodată la un restaurant specializat în burgeri, potrivit experților

Burgerii pot fi preparate cu adevărat rafinate dacă sunt gătiți corect și ingredientele folosite sunt de calitate. În caz contrar, te poți alege nu doar cu o dezamăgire, dar și cu dureri de stomac. Pentru a evita astfel de situații, află ce să nu comanzi niciodată la un restaurante specializate în burgeri.

Ce să nu comanzi niciodată la un restaurant specializat în burgeri, potrivit experților
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată, decorată cu frunze de mentă
09:24
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros
Patru porții din prăjitura cu foi fragede și cremă caramel pe o farfurie
22 aprilie, 06:57
Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată
Două bucăți de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel
21 aprilie, 05:08
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Mini tarte cu mousse de ton
20 aprilie, 05:14
Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat
Cozonac Cruffin cu multe stafide secționat
19 aprilie, 05:48
Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat
Piftie de curcan cu ouă fierte în trei vase, alături de un bol cu muștar, felii de pâine, furculițe, ceapă verde și usturoi
19 aprilie, 05:35
Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
19 aprilie, 05:21
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
Două porții de cozonac Gubana pe o farfurie, alături de platoul cu cozonacul secționat
18 aprilie, 06:11
Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană
Vezi cele mai noi articole
închide