Pentru ca o friptură să fie cu adevărat delicioasă are nevoie de o marinadă potrivită. Ingredientele acesteia vor frăgezi carnea și îi vor da un gust extraordinar. Trebuie doar să știi ce trebuie să folosești pentru fiecare tip de carne. Descoperă cele mai bune marinade pentru fiecare tip de carne.
Cele mai bune marinade pentru fiecare tip de carne. Sfaturi în bucătărie de la specialiștiPare simplu să faci grătar, dar arta adevărată stă în mici detali, pe care îți recomandăm să le ai în vedere. În procesul de preparare, fiecare etapă contează: de la temperatura cărnii, înainte de o pune pe grătar, până la timpul în care o lași să se odihnească, după ce o iei de pe grătar. Află cum să faci friptura perfectă pe grătar, potrivit specialiștilor.
Cum să faci friptura perfectă pe grătar, potrivit experțilorSunt sosuri pentru carnea la grătar care pot transforma o simplă friptură, într-o delicatesă. Alese cu grijă, condimentele și ingredientele folosite în prepararea sosului pot potența aromele și frăgezi carnea.
7 sosuri pentru carnea la grătar pe care să le încerci vara aceasta