cheesecake cu dovleac

Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos
Galerie foto
Desert | 16 noiembrie 2024

Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos

Dacă vrei să-ți cucerești familia și prietenii cu un desert savuros și spectaculos, îți recomandăm o rețetă de cheesecake zebră cu dovleac și portocale. Este un desert ce combină perfect aromele toamnei, oferind o textură cremoasă și un aspect cuceritor datorită straturilor contrastante.

Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos
Cheesecake cu dovleac și portocale. Desert servit la pahar
Galerie foto
Desert | 8 noiembrie 2024

Cheesecake cu dovleac și portocale. Desert servit la pahar

Dacă nu mai știi ce desert delicios să prepari cu dovleac plăcintar, îți oferim o rețetă de cheesecake cu dovleac și portocale, la pahar. Este rețeta unui desert fără coacere, foarte ușor de preparat și cu ingrediente simple.

Cheesecake cu dovleac și portocale. Desert servit la pahar
Cheesecake cu dovleac fără coacere, gata în 30 de minute. Rețeta toamnei 2023
Galerie foto
Desert | 4 noiembrie 2023

Cheesecake cu dovleac fără coacere, gata în 30 de minute. Rețeta toamnei 2023

Dacă nu ai încercat până acum rețeta de cheesecake cu dovleac fără coacere, acum este momentul să o faci, pentru că tarabele piețelor sunt pline de dovleci. Este o rețetă ușoară, gata în 30 de minute și a fost votată rețeta toamnei 2023.

Cheesecake cu dovleac fără coacere, gata în 30 de minute. Rețeta toamnei 2023
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Sparanghel înfășurat în bacon
06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
29 iunie, 06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Vezi cele mai noi articole
închide