Cheesecake cu dovleac fără coacere, gata în 30 de minute. Rețeta toamnei 2023

timpul de preparare
Timp de gătire: 30 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Desert
tipul bucătăriei
bucătăria: Grecească

Dacă nu ai încercat până acum rețeta de cheesecake cu dovleac fără coacere, acum este momentul să o faci, pentru că tarabele piețelor sunt pline de dovleci. Este o rețetă ușoară, gata în 30 de minute și a fost votată rețeta toamnei 2023.

Porție de Cheesecake cu dovleac fără coacere pe o farfurie maro, alături de platoul cu cheesecake, batoane de scorțișoară și un dovleac
Galerie foto

Galerie foto

Stratul de biscuiți cu ciocolată se combină perfect cu crema de dovleac / Shutterstock

Rețetele de cheesecake sunt primele la care te duce gândul când dorești un desert cu brânză și delicios, și spectaculos. În plus, sunt și ușor de preparat și rapide. Sunt și foarte versatile, pentru că poți combina cremele de brânză cu o mulțime de ingrediente. Doar lași imaginația să zburde liberă pentru a crea combinații delicioase, pe gustul tău.

Citește și

Poți prepara cheesecake și la cuptor, dar și fără coacere. De asemeni, poți opta pentru diferite blaturi, sau poți prepara cheesecake simplu, fără blat. Un astfel de exemplu îl poți descoperi la rețeta de basque burnt cheesecake. Este denumirea unei rețete de cheesecake delicios fără blat, din bucătăria spaniolă, pe care ți-o recomandăm s-o încerci și tu. Dar până atunci prepară rețeta de cheesecake cu dovleac fără coacere, pe care ți-o oferim detaliată mai jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ingrediente

Mod de preparare

Începe cu prepararea stratului de la baza cheesecake-ului, care este unul clasic, pe bază de biscuiți. Nu necesită mult timp de preparare și nici multe ingrediente. Doar mărunțești biscuiții foarte fin cu ajutorul robotului, apoi îi amesteci cu ciocolata topită împreună cu untul, în laptele fierbinte. Vei obține un strat omogen pe care îl întinzi la baza formei de copt, tapetată cu folie de prospețime. Pune forma de copt cu stratul de biscuiți la rece pentru aproximativ 15 minute. În acest interval de timp vei pregăti crema.

Cum prepari crema pentru cheesecake cu dovleac fără coacere

Mai întâi hidratează gelatina în apă cât să fie bine acoperită. După hidratare, dilueaz-o pe baie de aburi și las-o să se tempereze înainte de a o folosi.

Pune frișca lichidă în bolul mixerului și amestec-o cu jumătate din cantitatea de zahăr, până când începe să capete fermitate. În alt bol, amestecă crema de brânză cu restul de zahăr până când devine cremoasă. Peste piureul de dovleac adaugă pudra de scorțișoara și trece-l prin sită pentru a deveni fin. Apoi adaugă-l peste compoziția de brânză. Adaugă și gelatina diluată și răcită, dar și frișca bătută. Omogenizează bine compoziția.

Întinde crema de brânză cu dovleac peste stratul de biscuiți cu ciocolată din forma de copt. Nivelează-i uniform suprafața și pune din nou forma cu cheesecake la rece. De data aceasta las-o acolo timp de pentru 3-4 ore sau până când crema va deveni mai fermă, datorită gelatinei din conținut.

După ce crema de brânză devine fermă, poți pregăti elementele pentru decorul deliciosului cheesecake cu dovleac fără coacere. Amestecă frișca cu zahărul până când devine fermă. Cu ajutorul unui săculeț pentru decorat deserturi, creează aveline din frișcă deasupra cheesecake-ului.

Te vei bucura de gustul delicios al desertului, dar și de aspectul spectaculos.

Dacă mai dorești să prepari și alte rețete cu dovleac, poți încerca rețeta de cheesecake zebră cu dovleac și portocale.

Citește și
Cheesecake cu dovleac fără coacere decorat cu frișcă pe un platou de lemn, alături de un dovleac și batoane de scorțișoară
Galerie foto

Galerie foto

Cheesecake cu dovleac plăcintar, decorat cu frișcă și porționat pe o farfurie, alături de platoul cu cheesecake, două batoane de scorțișoară și un dovleac
Porție de Cheesecake cu dovleac fără coacere pe o farfurie maro, alături de platoul cu cheesecake, batoane de scorțișoară și un dovleac
+21
CELE MAI CITITE
Gogoși de post cu apă minerală în două vase
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Tocănița de post cu ciuperci servită într-un castron alb
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Un cozonac proaspăt scos din cuptor și feliat pe un tocător de lemn
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Colaj cu chef Sorin Gonțea și pahare de mousse de ciocolată cu fructe de pădure.
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Două tăvi cu cozonaci unși cu un sirop special
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Dovleac cu cartofi și brânză feta în tava de copt, presărați cu cimbru
Galerie foto
Dovleac cu cartofi și brânză feta. Rețeta preparată la cuptor
Dovleac cu cartofi și brânză feta. Rețeta preparată la cuptor
Dovleac copt în felii de bacon, cu usturoi și rozmarin într-un vas alb de ceramică
Galerie foto
Dovleac copt în felii de bacon, cu usturoi și rozmarin
Dovleac copt în felii de bacon, cu usturoi și rozmarin
Cheesecake cu mentă și ciocolată, decorat cu pudră de Matcha porționat pe farfurie și pe platou, alături de un pahar cu latte de Matcha
Galerie foto
Cheesecake cu mentă și ciocolată, decorat cu pudră de Matcha
Cheesecake cu mentă și ciocolată, decorat cu pudră de Matcha
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pulpă de miel cu cartofi într-o tavă rustică de lemn, alături de un bol cu sos
06:39
Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă
Porție de pască pufoasă fără aluat în spatula așezată pe farfurie, alături de platoul cu pasca secționată
05:53
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
Trei rețete de ouă umplute așezate pe un platou
05:28
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate în cratiță, alături de un bol cu piure de cartofi
05:21
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște
rețete cu pește de Florii puse pe o masă
27 aprilie, 06:01
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă 7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Două borcane cu gem de rubarbă și lingurițe
27 aprilie, 05:43
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
Doradă pusă într-o tavă la cuptor
27 aprilie, 04:45
Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor
Cât se ține carnea de miel la cuptor
27 aprilie, 03:39
Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
1
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Cozonacii nu sunt cel mai ușor desert de preparat. Trebuie să fii atentă la o mulțime de detalii, de la temperatura ingredientelor la modul în care în care îi manevrezi după...
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
2
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Peștele prăjit poate fi mai gustos dacă înainte de a-l pune în tigaia cu ulei încins îl lași câteva ore sau peste noapte într-o compoziție cu condimente și ierburi aromatice. Descoperă...
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
3
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Dacă ai în plan să prepari gogoși pentru momentele dulci ale zilei, îți recomandăm să încerci rețeta de gogoși de post împletite. Este un mod de a da aspect cuceritor celui...
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
4
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine și este important să le integrezi în dieta ta, mai ales în perioadele de post. O variantă delicioasă de a face acest lucru este...
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
5
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
O reţetă clasică de mousse de ciocolată cu fructe de pădure, un desert cremos, mătăsos şi încărcat cu aromă de ciocolată, care este făcut din doar 3 ingrediente și 3 pași...
Parteneri
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!. Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
Prințul Harry, gest emoționant pentru nepotul său cel mic. Cadoul extrem de valoros pe care Prințul Louis îl va prețui toată viața
Prințul Harry, gest emoționant pentru nepotul său cel mic. Cadoul extrem de valoros pe care Prințul Louis îl va prețui toată viața
Prințul Harry, gest emoționant pentru nepotul său cel mic. Cadoul extrem de valoros pe care Prințul Louis îl va prețui toată viața
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Boala zombie care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Brioșe din aluat de cozonac, cu ciocolată
Brioșe din aluat de cozonac, cu ciocolată
Brioșe din aluat de cozonac, cu ciocolată
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
Selena Gomez a vorbit despre pauza ei de la social media: A fost cel mai satisfăcător cadou pe care mi l-am făcut
Selena Gomez a vorbit despre pauza ei de la social media: „A fost cel mai satisfăcător cadou pe care mi l-am făcut”
Selena Gomez a vorbit despre pauza ei de la social media: „A fost cel mai satisfăcător cadou pe care mi l-am făcut”
Beneficiile și riscurile consumului de alimente picante. Sfaturi pentru a le include în dietă în mod corect
Beneficiile și riscurile consumului de alimente picante. Sfaturi pentru a le include în dietă în mod corect
Beneficiile și riscurile consumului de alimente picante. Sfaturi pentru a le include în dietă în mod corect
fresh
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor

Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor

Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor

Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă

Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv

Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
închide