compot

Top 6 cele mai bune compoturi de fructe. Ce recomandă specialiștii să ai mereu în cămară
Conserve | 22 martie 2024

Top 6 cele mai bune compoturi de fructe. Ce recomandă specialiștii să ai mereu în cămară

De sute de ani oamenii au conservat fructele pentru a se bucura de ele pe tot parcursul anului. Au fost uscate, transformate în dulceață sau compot, murate sau congelate, atunci când această metodă a fost disponibilă. Descoperă și tu top 6 cele mai bune compoturi de fructe. Află ce recomandă specialiștii să ai mereu în cămară.

Top 6 cele mai bune compoturi de fructe. Ce recomandă specialiștii să ai mereu în cămară
Cum poți folosi fructele din compot pentru a te bucura de gustul lor tot anul
Sfaturi culinare | 19 noiembrie 2023

Cum poți folosi fructele din compot pentru a te bucura de gustul lor tot anul

Compoturile de fructe sunt o modalitate excelentă de a conserva fructele pentru iarnă. Deoarece fructele sunt procesate la maturitate maximă și adesea la scurt timp de la recoltare, conservele își păstrează aceeași valoare nutritivă. Iată cum poți folosi fructele din compot pentru a te bucura de gustul lor tot anul. Sfaturi simple și utile de la specialiști.

Cum poți folosi fructele din compot pentru a te bucura de gustul lor tot anul
Compot de piersici pentru iarnă, perfect pentru micul dejun și deserturi
Galerie foto
Conserve | 28 iulie 2023

Compot de piersici pentru iarnă, perfect pentru micul dejun și deserturi

Nu rata sezonul piersicilor gustoase și parfumate fără a prepara rețeta de compot de piersici pentru iarnă. Te vei bucura de gustul acestuia la micul dejun, dar și în diferite deserturi.

Compot de piersici pentru iarnă, perfect pentru micul dejun și deserturi
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Coaste de porc cu mere și rozmarin pe o farfurie
10:39
Coaste de porc cu mere și rozmarin, preparate la cuptor Coaste de porc cu mere și rozmarin, preparate la cuptor
ouă la temperatura camerei
05:57
De ce trebuie să pui la anumite prăjituri ouă la temperatura camerei? Toate explicațiile de care ai nevoie De ce trebuie să pui la anumite prăjituri ouă la temperatura camerei? Toate explicațiile de care ai nevoie
Zeppole di San Giuseppe
05:56
Zeppole di San Giuseppe. Rețetă de gogoși italienești umplute cu vanilie Zeppole di San Giuseppe. Rețetă de gogoși italienești umplute cu vanilie
chec cu mere
7 decembrie, 06:15
Chec de mere, desertul perfect pentru micul dejun sau pentru gustare Chec de mere, desertul perfect pentru micul dejun sau pentru gustare
shaorma cu pui făcută în casă
7 decembrie, 05:46
Rețetă de shaorma cu pui făcută în casă. Ce pași trebuie să urmezi Rețetă de shaorma cu pui făcută în casă. Ce pași trebuie să urmezi
Două pahare cu Tiramisu cu cremă de cocos
6 decembrie, 06:48
Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian
Tort Raffaello
6 decembrie, 05:42
Tort Raffaello. O alegere ideală pentru sărbătorile de iarnă Tort Raffaello. O alegere ideală pentru sărbătorile de iarnă
Coaja de portocală confiată
6 decembrie, 05:21
Coaja de portocală confiată, rețetă delicioasă care poate face diferența într-un desert Coaja de portocală confiată, rețetă delicioasă care poate face diferența într-un desert
Vezi cele mai noi articole
închide