Dulce de leche este unul dintre cele mai populare deserturi din America de Sud, în special în Uruguay și Argentina. Se servește la micul dejun, cel mai frecvent pe pâine prăjită, dar și pe clătite sau vafe. Este, de asemenea, ingredientul principal al multor prăjituri, plăcinte și produse de patiserie tipice. Descoperă și tu rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de Sud.
Rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de SudÎl poți întinde pe pâine la micul dejun sau poți să îl amesteci într-un terci. E bun chiar și cu iaurt sau ca ingredient într-un desert. Dacă îți place foarte mult gustul îl poți mânca chiar din borcan cu lingurița. Dacă este de calitate, untul de arahide poate fi consumat și zilnic. Este una dintre cele mai bune surse de proteine, care are și un aport semnificativ de vitamine și minerale. Iată care este istoria untului de arahide.
Istoria untului de arahide. De la idigeni, la hrană de bază pentru armată și apoi aliment vedetăÎn Statele Unite ale Americii când spui camping spui smore. Este un desert emblematic fără de care nopțile petrecute în natură în fața cortului sau a rulotei nu ar mai fi la fel. Sunt preferate atât de copii, cât și de adulți pentru că sunt versatile și pot fi adaptate gustului fiecăruia.
Ce este smore, desertul american servit la camping și iubit de copii