Găluștele de cartofi sunt un preparat clasic, cu origini europene, apreciat pentru textura lor fină și versatilitatea în combinație cu diverse sosuri. Fie că sunt servite cu un sos bogat de roșii, o reducție de unt și salvie sau o combinație cremoasă de smântână și brânzeturi, aceste găluște de cartofi sunt un deliciu reconfortant, ideal pentru orice masă.
Găluște de cartofi ușoare și pufoase, perfecte cu sos. Cum se prepară
Găluștele chinezești se prepară încă din Antichitate, din timpul Dinastiei Han, cu aproximativ 1800-2200 de ani în urmă. Iată ghidul celor mai populare găluște chinezești. Descoperă 7 sortimente pe care le găsești în orice restaurant.
Ghidul celor mai populare găluște chinezești. 7 sortimente pe care le găsești în orice restaurant
Dacă te-ai hotărât să prepari o rețetă cu carne de pui pentru masa de prânz, încearcă rețeta noastră de pui cu găluște în sos picant. Te vei răsfăța cu o combinație de preparate delicioase într-o singură farfurie.
Pui cu găluște în sos picant. Rețetă savuroasă pentru masa de prânz