jeleu de zmeură

Tartă cu jeleu de zmeură și cremă de fistic. Desert fin și delicios
Desert | 5 august 2025

Tartă cu jeleu de zmeură și cremă de fistic. Desert fin și delicios

O tartă cu jeleu de zmeură și cremă de fistic este un desert delicat, unde culorile vibrante și texturile contrastante se întâlnesc într-un echilibru perfect. Aluatul este extrem de fraged, crema fină și catifelată, iar jeleul lucios și plin de prospețime.

Tartă cu jeleu de zmeură și cremă de fistic. Desert fin și delicios
Prăjitură cu mousse de zmeură și jeleu de zmeură. Un desert fructat și elegant
Desert | 4 august 2025

Prăjitură cu mousse de zmeură și jeleu de zmeură. Un desert fructat și elegant

O prăjitură cu mousse de zmeură și jeleu de zmeură este un desert elegant și colorat, cu aspect spectaculos. Prepar-o și tu pentru a-i impresiona pe cei dragi, urmărind rețeta detaliată pe care ți-o oferim mai jos.

Prăjitură cu mousse de zmeură și jeleu de zmeură. Un desert fructat și elegant
Cheesecake cu jeleu de zmeură. Rețetă fără coacere
Desert | 21 iulie 2025

Cheesecake cu jeleu de zmeură. Rețetă fără coacere

Cheesecake cu jeleu de zmeură este un desert fin, elegant și răcoritor, care combină textura catifelată a cremei de brânză cu prospețimea și aciditatea zmeurei. Este o prăjitură fără coacere, perfectă pentru vară sau pentru ocazii festive.

Cheesecake cu jeleu de zmeură. Rețetă fără coacere
Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
Desert | 7 iulie 2025

Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime

Această panna cotta cu jeleu de zmeură este un desert fin italian care combină textura mătăsoasă a cremei cu prospețimea și aciditatea fructelor de pădure. Este un desert cu o complexitate surprinzătoare, fiecare strat aducând altă textură, altă temperatură, altă intensitate a gustului.

Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cornulețe de post cu ciocolată și nuci
07:18
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
far breton cu prune
05:52
Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune
Mâncare de ardei copți cu roșii în bol și pe felie de pâine
05:02
Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post
maioneză de post de la mănăstire
25 noiembrie, 06:31
Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra
Prăjitură de post cu mere cuburi, porționată pe un platou
25 noiembrie, 05:52
Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate
Tocană de pui cu vinete năut și roșii
25 noiembrie, 05:06
Tocănița de pui cu vinete și roșii. Rețeta mediteraneană pe care trebuie să o încerci Tocănița de pui cu vinete și roșii. Rețeta mediteraneană pe care trebuie să o încerci
Gutui coapte cu nuci și miere pe o farfurie cu furculiță și într-un bol de sticlă
24 noiembrie, 13:39
Gutui coapte cu nuci și miere. Aromă de toamnă, simplitate și căldură în farfurie Gutui coapte cu nuci și miere. Aromă de toamnă, simplitate și căldură în farfurie
carne de curcan pe un tocător
24 noiembrie, 05:49
Cele mai bune condimente pentru carnea de curcan. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant Cele mai bune condimente pentru carnea de curcan. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant
Vezi cele mai noi articole
închide