ouă de Paște

Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural
Sfaturi culinare | 2 mai 2024

Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural

Dacă ești în căutarea unei alternative la vopseaua din comerț, poți încerca să faci ouă vopsite în vin roșu. Vei obține o culoare puternică, printr-o modalitate nu doar tradițională, dar și naturală.

Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
Lifestyle | 1 mai 2024

Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri

Probabil că te-ai întrebat de multe ori cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. În cele mai fericite cazuri, apa și săpunul sunt suficiente, însă, dacă nu le aplici imediat ce te-ai pătat ai nevoie de ajutor suplimentar. Iată câteva variante eficiente.

Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
Ce facem cu ouăle rămase de la Paște. 5 idei și rețete ca să nu irosești nimic
Rețete de mâncare | 18 aprilie 2023

Ce facem cu ouăle rămase de la Paște. 5 idei și rețete ca să nu irosești nimic

Dacă ți-au rămas prea multe ouă după Paște le poți transforma în preparate noi, delicioase, numai bune pentru oricare dintre mesele zilei. Poți chiar să le murezi dacă vrei să reziste mai mult timp. Hai să descoperim împreună ce facem cu ouăle rămase de la Paște.

Ce facem cu ouăle rămase de la Paște. 5 idei și rețete ca să nu irosești nimic
Cum vopsești ouăle de Paște cu orez
Sfaturi culinare | 13 aprilie 2023

Cum vopsești ouăle de Paște cu orez

Este întotdeauna distractiv să decorezi ouăle de Paște! De-a lungul anilor, oamenii au venit cu multe metode diferite. Una dintre cele mai distractive metode este însă tehnica orezului. Iată cum vopsești ouăle de Paște cu orez.

Cum vopsești ouăle de Paște cu orez
Tehnica hârtiei creponate pentru vopsitul ouălor de Paști
Galerie foto
Sfaturi culinare | 13 aprilie 2023

Tehnica hârtiei creponate pentru vopsitul ouălor de Paști

Tehnica hârtiei creponate pentru vopsitul ouălor de Paști e la îndemâna tuturor și nu ne necesită nici ea foarte multe ustensile. Doar puțin mai multă răbdare și un pic de dexteritate.

Tehnica hârtiei creponate pentru vopsitul ouălor de Paști
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Clafoutis cu pere evantai și migdale pe o farfurie, alături de furculițe
13 septembrie, 06:15
Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan în două farfurii
13 septembrie, 05:25
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
12 septembrie, 07:03
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic
12 septembrie, 05:03
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure, porționat pe un platou, alături de pere proaspete
11 septembrie, 09:47
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară porționată, alături de un ceainic alb și prune
11 septembrie, 05:01
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin
10 septembrie, 08:48
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb, decorată cu verdeață
10 septembrie, 08:24
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb
Vezi cele mai noi articole
închide