rețetă cu carne de vită

Boeuf Bourguignon. Rețetă de tocăniță din bucătăria franceză
Garnituri | 18 iulie 2025

Boeuf Bourguignon. Rețetă de tocăniță din bucătăria franceză

Boeuf Bourguignon (sau Boeuf à la Bourguignonne) este unul dintre cele mai emblematice preparate ale gastronomiei franceze. Este o tocăniță lent gătită din carne de vită, vin roșu, legume și ierburi aromatice.

Boeuf Bourguignon. Rețetă de tocăniță din bucătăria franceză
Chili con carne, un preparat complex cu arome și texturi delicioase
Rețete de mâncare | 7 iunie 2025

Chili con carne, un preparat complex cu arome și texturi delicioase

Chili con carne este un preparat emblematic al bucătăriei americane, originar din sudul Statelor Unite, în special din Texas, dar și din regiunile mexicane din apropiere. Numele său, care se traduce aproximativ prin „ardei cu carne”, reflectă ingredientele esențiale ale acestui fel de mâncare – carne tocată, ardei și condimente picante.

Chili con carne, un preparat complex cu arome și texturi delicioase
Supă picantă de vită. Rețetă pentru o masă caldă și hrănitoare
Supe / Ciorbe | 28 ianuarie 2025

Supă picantă de vită. Rețetă pentru o masă caldă și hrănitoare

Această supă picantă de vită combină savoarea intensă a cărnii de vită fragedă cu aroma profundă a condimentelor orientale și iuțeala echilibrată a ardeilor. Fiecare înghițitură oferă o explozie de gusturi: dulceața subtilă a legumelor caramelizate, profunzimea sosului de soia și savoarea condimentelor care persistă plăcut pe cerul gurii.

Supă picantă de vită. Rețetă pentru o masă caldă și hrănitoare
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Salată de ton cu avocado pe două jumătăți de avocado, alături de felii de lămâie
07:10
Salată de ton cu avocado. O combinație rafinată între mare și tropice Salată de ton cu avocado. O combinație rafinată între mare și tropice
Vinete cu brânză și parmezan la cuptor, pe o farfurie albă, cu furculiță și cuțit
05:53
Vinete cu brânză și parmezan la cuptor. Un preparat simplu și ușor Vinete cu brânză și parmezan la cuptor. Un preparat simplu și ușor
Vinete evantai cu mozzarella și roșii pe o farfurie, alături de cuțit și furculiță
15 august, 10:21
Vinete evantai cu mozzarella și roșii. Un preparat gustos și spectaculos Vinete evantai cu mozzarella și roșii. Un preparat gustos și spectaculos
Păstăi de fasole pane pe o farfurie albastră
15 august, 09:43
Păstăi de fasole pane. Crocante la exterior, fragede și dulci la interior Păstăi de fasole pane. Crocante la exterior, fragede și dulci la interior
Salată cu ton și ouă fierte pe o farfurie, alături de boluri cu ingrediente
14 august, 05:54
Salată cu ton și ouă fierte, simplă, rapidă și consistentă Salată cu ton și ouă fierte, simplă, rapidă și consistentă
Mâncare de fasole verde cu carne și cartofi, în bol și într-o cratiță ținută în mâini
14 august, 05:49
Mâncare de fasole verde cu carne și cartofi, pentru un prânz consistent Mâncare de fasole verde cu carne și cartofi, pentru un prânz consistent
Porții de Brownie cu mousse de ciocolată
13 august, 10:15
Brownie cu mousse de ciocolată. Un desert cu gust irezistibil Brownie cu mousse de ciocolată. Un desert cu gust irezistibil
Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb pe o farfurie, alături de un bol cu sos de roșii și un bol cu sos de iaurt
13 august, 09:37
Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb Degețele din piept de pui, preparate în crustă din fulgi de porumb
Vezi cele mai noi articole
închide