rețetă cu coacăze

Sirop de coacăze cu zmeură. Esența verii într-un strop de rubin
Băuturi | 21 iulie 2025

Sirop de coacăze cu zmeură. Esența verii într-un strop de rubin

Un sirop de coacăze cu zmeură este o adevărată esență de vară concentrată într-o sticlă. Este intens fructat, cu o culoare vibrantă și un gust perfect echilibrat între dulce, acrișor și aromat.

Sirop de coacăze cu zmeură. Esența verii într-un strop de rubin
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Vegeta de casă din legume și verdețuri
06:18
Vegeta de casă din legume și verdețuri, pentru preparate savuroase Vegeta de casă din legume și verdețuri, pentru preparate savuroase
Tartă cu smochine, mascarpone și miere porționată
05:10
Tartă cu smochine, mascarpone și miere. Un desert rafinat Tartă cu smochine, mascarpone și miere. Un desert rafinat
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată porționat pe farfurie și pe platou
4 septembrie, 06:18
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei, una secționată
4 septembrie, 05:16
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie
3 septembrie, 05:58
Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun
Budincă de pepene roșu pe o farfurie
3 septembrie, 05:12
Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată
Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan și în bol
2 septembrie, 06:35
Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză în farfurie, alături de un bol cu smântână
2 septembrie, 05:31
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome
Vezi cele mai noi articole
închide