rețetă de ecler

Eclere gustoase. Cum le poți prepara după rețeta clasică
Desert | 31 august 2023

Eclere gustoase. Cum le poți prepara după rețeta clasică

Pentru eclere gustoase, rețeta nu este cea mai simplă. Necesită timp, răbdare și ingrediente de calitate. Merită însă orice efort pentru că rezultatul este unul cu adevărat spectaculos. Poți începe cu varianta simplă de eclere umplute cu cremă de patiserie și glazură de ciocolată și, pe măsură ce capeți experiență, să încerci și umpluturi mai sofisticate.

Eclere gustoase. Cum le poți prepara după rețeta clasică
Glazură lucioasă pentru eclere. Rețeta simplă, gata în 10 minute
Desert | 28 august 2023

Glazură lucioasă pentru eclere. Rețeta simplă, gata în 10 minute

Rețeta de glazură lucioasă pentru eclere nu se folosește doar pentru aspect, ci și pentru gust. Cea mai folosită este cea de ciocolată, însă există zeci de variante, pe care le poți utiliza în funcție de preferințe.

Glazură lucioasă pentru eclere. Rețeta simplă, gata în 10 minute
Prăjitura Ecler la tavă. Se face repede și este pufoasă și delicioasă
Desert | 3 august 2022

Prăjitura Ecler la tavă. Se face repede și este pufoasă și delicioasă

Prăjitura Ecler la tavă este încă un motiv de bucurie pentru iubitorii de ecler. Vrei să te bucuri de gustului acestui desert minunat, dar nu ai timpul necesar să-l prepari? Nimic mai simplu! Urmează câțiva pași simpli și poți avea la tine acasă faimoasa prăjitură ecler la tavă. Se face repede, este pufoasă și extrem de delicioasă.

Prăjitura Ecler la tavă. Se face repede și este pufoasă și delicioasă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao porționat într-o tavă de lemn
05:57
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao
cele mai bune sarmale
05:28
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț pe un platou
05:07
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
cârnați de porc de casă
23 decembrie, 05:27
Cum faci cei mai buni cârnați de porc de casă. Rețeta tradițională Cum faci cei mai buni cârnați de porc de casă. Rețeta tradițională
fursecuri pentru Crăciun
23 decembrie, 05:22
6 rețete de fursecuri pentru Crăciun. Dulciuri delicioase pentru meniul festiv 6 rețete de fursecuri pentru Crăciun. Dulciuri delicioase pentru meniul festiv
Turtă dulce rețeta bunicii
23 decembrie, 05:05
Turtă dulce, după rețeta bunicii. Desertul delicios pe care merită să-l încerci Turtă dulce, după rețeta bunicii. Desertul delicios pe care merită să-l încerci
cozonac de casă
22 decembrie, 06:51
Trucuri pentru cei mai buni cozonaci de casă. Ingredientele care îi fac să fie un adevărat deliciu Trucuri pentru cei mai buni cozonaci de casă. Ingredientele care îi fac să fie un adevărat deliciu
Cât se ţine carnea de vită la cuptor
22 decembrie, 05:26
Cât se ţine carnea de vită la cuptor. Trucuri ca să iasă fragedă şi gustoasă Cât se ţine carnea de vită la cuptor. Trucuri ca să iasă fragedă şi gustoasă
Vezi cele mai noi articole
închide