școala de cofetari

Untul brun, secretul bine păzit al cofetarilor francezi. Cum să îl prepari la tine acasă
BeautiFood | 7 august 2024

Untul brun, secretul bine păzit al cofetarilor francezi. Cum să îl prepari la tine acasă

Untul brun, cunoscut și sub denumirea de “beurre noisette” în franceză, este un ingredient culinar apreciat pentru aroma sa bogată și complexă. Se obține prin topirea untului și gătirea acestuia până când solidele din lapte se caramelizează, rezultând o culoare maronie și un gust de nucă prăjită. Acest proces conferă untului o aromă profundă care nu poate fi obținută prin alte metode.

Untul brun, secretul bine păzit al cofetarilor francezi. Cum să îl prepari la tine acasă
8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari
Sfaturi culinare | 15 octombrie 2022

8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari

Dacă îți place să faci prăjituri, pâine sau plăcinte, dar nu vrei să urmezi școala de cofetari, avem pentru tine câteva sfaturi de la unii dintre cei mai pricepuți profesioniști. Hai să aflăm împreună cele 8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari.

8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chifle Laugenbrot decorate cu sare graulată
28 aprilie, 05:22
Chifle Laugenbrot. Rețetă din bucătăria germană Chifle Laugenbrot. Rețetă din bucătăria germană
Gogoși pufoase cu cartofi în aluat, decorate cu zahăr pudră, alături de o sită cu zahăr
27 aprilie, 09:59
Gogoși pufoase cu cartofi în aluat, delicioase și consistente Gogoși pufoase cu cartofi în aluat, delicioase și consistente
Cassata Siciliană porționată pe o farfurie și pe platou
26 aprilie, 15:06
Cassata Siciliană. Unul dintre cele mai spectaculoase deserturi italiene Cassata Siciliană. Unul dintre cele mai spectaculoase deserturi italiene
Sirop de mentă în pahar și în sticle, alături de frunze de mentă
25 aprilie, 05:53
Sirop de mentă. Un elixir natural, parfumat și revigorant Sirop de mentă. Un elixir natural, parfumat și revigorant
Cremă de lămâie cu ananas pe o farfurie cu felii de lămâie și frunze de mentă
24 aprilie, 05:40
Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată, decorată cu frunze de mentă
23 aprilie, 09:24
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros
Patru porții din prăjitura cu foi fragede și cremă caramel pe o farfurie
22 aprilie, 06:57
Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată
Două bucăți de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel
21 aprilie, 05:08
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Vezi cele mai noi articole
închide