struguri

Cum se păstrează strugurii ca să nu mucegăiască imediat
Sfaturi culinare | 16 octombrie 2024

Cum se păstrează strugurii ca să nu mucegăiască imediat

Strugurii sunt gustarea perfectă. Crocanți, suculenți, dulci sau acrișori, se potrivesc de minune atunci când vrei să ronțăi ceva bun la un film sau la birou. Sunt minunați și alături de brânzeturi și mezeluri pe un charcuterie board elegant. Tot ce trebuie să faci odată ce vii cu ei de la magazin este să îi depozitezi corect pentru a-și menține textura. Iată cum se păstrează strugurii ca să nu mucegăiască imediat. Aceste sfaturi te vor ajuta să-i păstrezi proaspeți cât mai mult timp.

Cum se păstrează strugurii ca să nu mucegăiască imediat
Cum se face mustul. Pașii de urmat ca să obții o băutură aromată
Băuturi | 5 septembrie 2024

Cum se face mustul. Pașii de urmat ca să obții o băutură aromată

Toamna e vremea mustului. Dacă în urmă cu câțiva zeci de ani era nelipsit pentru că majoritatea familiilor de la oraș aveau rude și la țară, astăzi îl mai găsești doar la târguri tradiționale sau festivaluri. Iată cum se face mustul acasă atunci când ți se face poftă.

Cum se face mustul. Pașii de urmat ca să obții o băutură aromată
Cum se păstrează strugurii ca să reziste până la trei săptămâni
Sfaturi culinare | 5 august 2023

Cum se păstrează strugurii ca să reziste până la trei săptămâni

Stugurii sunt unele dintre cele mai populare fructe, perfecte pentru o gustare, la desert sau chiar alături de brânzeturi sau mezeluri. Iată câteva sfaturi care te învață cum să păstrezi strugurii pentru a rezista până la trei săptămâni.

Cum se păstrează strugurii ca să reziste până la trei săptămâni
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
vin fiert cu condimente
05:46
Condimente pentru vinul fiert. Ce să adaugi pentru un gust aromat și intens Condimente pentru vinul fiert. Ce să adaugi pentru un gust aromat și intens
vin fiert cu scorțisoară și piper servit în două căni
1 decembrie, 06:19
Rețetă de vin fiert cu scorțișoară și piper. Ce să mai adaugi pentru a ieși intens și aromat Rețetă de vin fiert cu scorțișoară și piper. Ce să mai adaugi pentru a ieși intens și aromat
Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză porționată pe o farfurie rotundă, alături de un bol cu mure
1 decembrie, 06:04
Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Un desert spectaculos Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Un desert spectaculos
Porție de bulgur cu roșii și usturoi în farfurie, decorată cu pătrunjel verde, alături de legume proaspete
1 decembrie, 05:04
Bulgur cu roșii și usturoi. Rețetă din bucătăria libaneză Bulgur cu roșii și usturoi. Rețetă din bucătăria libaneză
Porție de cheesecake cu cremă de fistic. decorată cu trandafir roșu
30 noiembrie, 06:48
Cheesecake cu fistic. Un desert delicios, cu aspect spectaculos Cheesecake cu fistic. Un desert delicios, cu aspect spectaculos
Trifle cu aromă de cafea și coniac în vas de sticlă, un bol cu zmeură și lingurițe
30 noiembrie, 05:46
Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos
Supă cremă de conopidă cu praz în bol, decorată cu verdeață
30 noiembrie, 05:16
Supă cremă de conopidă cu praz, cremoasă și hrănitoare Supă cremă de conopidă cu praz, cremoasă și hrănitoare
rețetă conopidă la cuptor cu smântână și cașcaval servită într-o tavă albă
29 noiembrie, 06:33
Rețetă de conopidă la cuptor cu smântână și cașcaval. Cum și la ce temperatură se prepară Rețetă de conopidă la cuptor cu smântână și cașcaval. Cum și la ce temperatură se prepară
Vezi cele mai noi articole
închide