Țelina este o legumă rădăcinoasă din aceeași familie ca morcovul și pătrunjelul. Ea are tulpini lungi, ferme, de culoare verde pal, fibroase. Acestea se îngustează, iar la vârf are frunze. Deși majoritatea oamenilor aruncă frunzele, și acestea sunt comestibile. Le găsești în magazine cu dedenumirea de apio.
Ce este apio. 4 rețete delicioase pentru toată familiaPentru porția de vitamine dintr-o zi de toamnă, prepară o rețetă de salată de varză cu țelină și morcov. Vei avea în farfurie o explozie de savoare și vitamine, dar și de sănătate.
Salată de varză cu țelină și morcov. O explozie de vitamine și de sănătatePentru porția de sănătate dintr-o zi de toamnă, prepară o delicioasă salată de sfeclă roșie cu morcovi și țelină. Vei avea o farfurie plină de savoare, de culoare și de vitamine.
Salată de sfeclă roșie cu morcovi și țelină. Porție de sănătate din farfurie