Tocana de murături prăjite este o rețetă tradițională de iarnă, gustoasă și ușor de preparat, ideală alături de mămăligă sau carne friptă. Se folosesc castraveți murați, gogonele și varză murată, toate tocate mărunt și bine scurse de zeamă.
Cum faci tocană de murături prăjite. Rețeta pas cu pas
                    O porție de tocană de ciuperci cu ceapă este o alegere excelentă în perioada postului. Gătite într-o tocană cu ceapă și condimente, ciupercile își păstrează proprietățile nutritive și devin o bază excelentă pentru un fel de mâncare echilibrat din punct de vedere caloric.
Rețetă de tocană de ciuperci cu ceapă. Ce să-i adaugi ca să iasă foarte gustoasă
                    Tocana de legume pentru iarnă este ideală pentru a pregăti o masă rapidă. Este delicioasă și foarte ușor de preparat. În plus ea poate fi folosită drept garnitură pentru alte feluri de mâncare.
Cea mai bună tocană de legume pentru iarnă. Rețeta simplă și rapidă