ulei de măsline

Cum alegi cel mai bun ulei de măsline din magazin. Sfaturi de la experți
Sfaturi culinare | 8 aprilie 2024

Cum alegi cel mai bun ulei de măsline din magazin. Sfaturi de la experți

Uleiul de măsline este ingredientul de bază în dieta meditaraneană, considerată a fi cea mai sănătoasă din lume. Efectele pozitive ale uleiului de măsline se văd doar dacă acesta este de calitate. Contează toate etapele de producție, de la recoltarea măslinelor și procesarea lor, până la procesare, depozitare și modul în care îl utilizezi. Descoperă cum alegi cel mai bun ulei de măsline din magazin.

Cum alegi cel mai bun ulei de măsline din magazin. Sfaturi de la experți
7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Cum să le eviți
Sfaturi culinare | 6 martie 2024

7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Cum să le eviți

Uleiul de măsline este unul dintre ingredientele care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie. Iată cum alegi uleiul de măsline potrivit preparatului pe care îl gătești. Descoperă 7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Află ce spun specialiștii în bucătărie.

7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Cum să le eviți
Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui
Sfaturi culinare | 4 februarie 2024

Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui

Uleiul de măsline este unul dintre cele mai vechi și mai valoroase ingrediente folosite de om. Este utilizat cu precădere în gastronomia mediteraneană, unde este o adevărată vedetă, dar și în multe alte culturi din întreaga lume. Uleiul de măsline este folosit nu doar pentru gustul său aromat, ci și pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui. Sfaturi simple și utile.

Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, porționată pe platou și o porție pe farfurie
20 decembrie, 07:32
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
Porție de cremșnit duo cu vanilie și frișcă
20 decembrie, 06:58
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
Cozonac spiralat cu umplutură de mac porționat pe o farfurie, alături de batoane de scorțișoare, anason stelat și portocale
20 decembrie, 05:51
Cozonac spiralat cu umplutură de mac. Un cozonac cu umplutură generoasă și aspect frumos la secțiune Cozonac spiralat cu umplutură de mac. Un cozonac cu umplutură generoasă și aspect frumos la secțiune
Chec festiv pentru masa de Crăciun porționat
19 decembrie, 05:43
Chec festiv pentru masa de Crăciun. Rețetă de chec cu fructe confiate, nuci și aromă de citrice Chec festiv pentru masa de Crăciun. Rețetă de chec cu fructe confiate, nuci și aromă de citrice
Orez cremos cu lapte de cocos în două boluri, o nucă de cocos secționată și un bol cu coajă de citrice
19 decembrie, 05:41
Orez cremos cu lapte de cocos. Desertul copilăriei în varianta de post Orez cremos cu lapte de cocos. Desertul copilăriei în varianta de post
Rulouri din foietaj cu cremă fină de lapte condensat, frișcă și mascarpone
19 decembrie, 05:41
Rulouri din foietaj cu cremă fină de lapte condensat, frișcă și mascarpone Rulouri din foietaj cu cremă fină de lapte condensat, frișcă și mascarpone
Porții de turtă dulce la tavă cu gem și glazură de ciocolată
18 decembrie, 06:24
Turtă dulce la tavă cu gem și glazură de ciocolată. Prăjitura iernilor de altădată Turtă dulce la tavă cu gem și glazură de ciocolată. Prăjitura iernilor de altădată
Carne fragedă de porc cu ananas, în sos dulce-acrișor în bol alb , trei căpățâni de usturoi și un bol cu condimente
18 decembrie, 05:42
Carne fragedă de porc cu ananas, în sos dulce-acrișor Carne fragedă de porc cu ananas, în sos dulce-acrișor
Vezi cele mai noi articole
închide