Avocado este unul dintre fructele pe care dacă nu îl consumi la momentul oportun poți să ai parte de surprize. Poți să îl încerci dimineața și să fie încă tare, iar seara la cină să fie deja prea copt. Iată cum poți să încetinești procesul de coacere al fructelor de avocado. Descoperă metoda care le prelungește durata de viață cu câteva zile
Cum poți să încetinești procesul de coacere al fructelor de avocado. Metoda care le prelungește durata de viață cu câteva zileAvocado trebuie să fie suficient de copt pentru a fi moale și cremos. Abia atunci este numai bun de pus în salate, de transformat în sosuri și creme sau să îl mănânci pur și simplu cu un praf de sare deasupra. Numai că se întâmplă destul de des să descoperi acasă că ai cumpărat niște fructe tari. Iată 3 metode pentru a coace rapid avocado.
3 metode pentru a coace rapid avocado. Poți avea un fruct moale și cremos în 30 de secundePe cât de bun este avocado pe atât de dificil pare să alegi din magazin unul care să fie perfect copt pentru a fi consumat imediat. Hai să aflăm împreună cum ajuți avocado să se coacă.
Cum ajuți avocado să se coacă. 3 variante rapideAroma fructului de avocado variază în funcție de cât de copt este. Atunci când a ajuns la maturitate are un gust ușor dulce, blând, cremos și unt. Un avocado copt este un ingredient perfect pentru salate, sandviciuri, sosuri sau pentru a fi servit drept garnitură. Avocado necopt este ferm și va fi mai ușor de tăiat. Nu va fi dulce și nici nu avea textură cremoasă. Se poate folosi la sandviciuri, salate și la prepararea murăturilor de avocado.
Cu ce se mănâncă avocado. 4 idei gustoase și simple