brioșe aperitiv

Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Aperitive | 10 septembrie 2025

Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă

Aceste brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin sunt surprinzătoare atât prin gust, cât și prin aspect și textură. Au o textură moale și aerată, aproape ca un chec pufos. Iar gustul este intens datorită combinației dintre dulceața discretă a dovleacului, gustul sărat al brânzei și parfumul mediteraneean al rozmarinului.

Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Aperitive | 4 septembrie 2025

Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos

Aceste brioșe aperitiv cu șuncă și ardei sunt perfecte pentru un prânz rapid, un mic dejun consistent sau chiar pentru bufetele festive.

Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Brioșe cu ton și legume mexicane, pentru gustări delicioase
Galerie foto
Pește | 23 martie 2023

Brioșe cu ton și legume mexicane, pentru gustări delicioase

Dacă nu mai știi ce să gătești pentru o zi de post cu dezlegare la pește, încearcă o rețetă de brioșe cu ton și legume mexicane. Sunt simple și ușor de preparat, dar și foarte gustoase.

Brioșe cu ton și legume mexicane, pentru gustări delicioase
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cornulețe de post cu ciocolată și nuci
07:18
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
far breton cu prune
05:52
Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune
Mâncare de ardei copți cu roșii în bol și pe felie de pâine
05:02
Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post
maioneză de post de la mănăstire
25 noiembrie, 06:31
Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra
Prăjitură de post cu mere cuburi, porționată pe un platou
25 noiembrie, 05:52
Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate
Tocană de pui cu vinete năut și roșii
25 noiembrie, 05:06
Tocănița de pui cu vinete și roșii. Rețeta mediteraneană pe care trebuie să o încerci Tocănița de pui cu vinete și roșii. Rețeta mediteraneană pe care trebuie să o încerci
Gutui coapte cu nuci și miere pe o farfurie cu furculiță și într-un bol de sticlă
24 noiembrie, 13:39
Gutui coapte cu nuci și miere. Aromă de toamnă, simplitate și căldură în farfurie Gutui coapte cu nuci și miere. Aromă de toamnă, simplitate și căldură în farfurie
carne de curcan pe un tocător
24 noiembrie, 05:49
Cele mai bune condimente pentru carnea de curcan. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant Cele mai bune condimente pentru carnea de curcan. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant
Vezi cele mai noi articole
închide