bucătăria argentiniană

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Desert | 30 iunie 2025

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană

Chocotorta este o prăjitură simplă și delicioasă, fără coacere, inspirată din bucătăria argentiniană. Este alcătuită din straturi alternante de biscuiți de ciocolată înmuiați în cafea sau lapte și o cremă bogată și catifelată, făcută din cremă de brânză și dulce de leche.

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi
Galerie foto
Salate | 25 iulie 2024

Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi

Rețeta de salată argentiniană, cu roșii, brânză telemea și usturoi poate fi preparată ca garnitură la diverse feluri principale. Însă poate fi savurată și ca atare, datorită combinației consistente de ingrediente ce oferă gust și sățietate.

Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi
Rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de Sud
Desert | 12 februarie 2024

Rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de Sud

Dulce de leche este unul dintre cele mai populare deserturi din America de Sud, în special în Uruguay și Argentina. Se servește la micul dejun, cel mai frecvent pe pâine prăjită, dar și pe clătite sau vafe. Este, de asemenea, ingredientul principal al multor prăjituri, plăcinte și produse de patiserie tipice. Descoperă și tu rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de Sud.

Rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de Sud
Sos chimichurri. Sos rece de pătrunjel, perfect pentru fripturi și garnituri
Galerie foto
Sosuri | 6 ianuarie 2023

Sos chimichurri. Sos rece de pătrunjel, perfect pentru fripturi și garnituri

Dacă îți plac fripturile și garniturile servite cu diferite sosuri delicioase, încearcă-le și cu un sos de pătrunjel. Este un sos rece, ușor acrișor și ușor picant, având ca ingredient principal pătrunjelul verde și denumit sos chimichurri.

Sos chimichurri. Sos rece de pătrunjel, perfect pentru fripturi și garnituri
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Sparanghel înfășurat în bacon
06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
29 iunie, 06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Vezi cele mai noi articole
închide