Chocotorta este o prăjitură simplă și delicioasă, fără coacere, inspirată din bucătăria argentiniană. Este alcătuită din straturi alternante de biscuiți de ciocolată înmuiați în cafea sau lapte și o cremă bogată și catifelată, făcută din cremă de brânză și dulce de leche.
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentinianăRețeta de salată argentiniană, cu roșii, brânză telemea și usturoi poate fi preparată ca garnitură la diverse feluri principale. Însă poate fi savurată și ca atare, datorită combinației consistente de ingrediente ce oferă gust și sățietate.
Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoiDulce de leche este unul dintre cele mai populare deserturi din America de Sud, în special în Uruguay și Argentina. Se servește la micul dejun, cel mai frecvent pe pâine prăjită, dar și pe clătite sau vafe. Este, de asemenea, ingredientul principal al multor prăjituri, plăcinte și produse de patiserie tipice. Descoperă și tu rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de Sud.
Rețeta de dulce de leche. Află de ce este atât de populară în țările din America de SudDacă îți plac fripturile și garniturile servite cu diferite sosuri delicioase, încearcă-le și cu un sos de pătrunjel. Este un sos rece, ușor acrișor și ușor picant, având ca ingredient principal pătrunjelul verde și denumit sos chimichurri.
Sos chimichurri. Sos rece de pătrunjel, perfect pentru fripturi și garnituri