Primul pas pentru prepararea salatei constă în pregătirea ingredientelor. Spală roșiile și castravetele și șterge-le cu prosoape de hârtie absorbante. Optează pentru roșii mai micuțe și de culori diferite, dacă dorești un aspect mai apetisant al salatei.
Dacă ai posibilitatea să folosești roșii de grădină, gustul acestora va fi mult mai delicios. Pentru dressing poți folosi ulei de floarea soarelui sau de măsline, după preferințe.
Descoperă și o rețetă de salată de vinete cu roșii și brânză sărată, perfectă pentru una dintre gustările zilei.
Cum prepari rețetă de salată argentiniană
Începe prin a fierbe ouăle. Fierbe-le ușor moi pentru că sunt mai gustoase, dar și mai aspectuoase. După fierbere, pune-le imediat în apă rece și crapă-le ușor coaja lovindu-le cu o lingură. Lasă-le în apă până când se răcesc, apoi le vei curăța mai ușor.
Taie roșiile în jumătăți sau în sferturi. Taie și castravetele în felii rotunde, iar ouăle secționează-le în jumătăți.