Cornulețele cu gem sunt un desert tradițional care evocă amintiri pline de căldură și bunătate. Aluatul lor fraged, care se topește în gură, și umplutura dulce de gem fac din aceste prăjituri un adevărat deliciu. Iată cum prepari cele mai fragede cornulețe cu gem.
Cornulețe cu gem după rețeta bunicii. Ce să adaugi neapărat ca să iasă fragede
Pentru că a început postul și sunt la mare căutare rețetele de dulciuri de post, îți oferim mai jos o rețetă de cornulețe de post cu borș în aluat și umplute cu gem de căpșuni. Sunt delicioase, mai ales servite dimineața la micul dejun, alături de un ceai aromat.
Cornulețe de post cu borș în aluat și gem de căpșuni
Cornulețele cu gem fac parte din dulcele cuceritor al copilăriei, în care gustul aluatului fraged și dulceața gemului de fructe se îmbină într-o simfonie a plăcerii. Prepară și tu rețeta de cornulețe fragede cu gem și nuci pentru momentele dulci petrecute cu familia.
Cornulețe fragede cu gem și nuci. Rețetă din caietul bunicii
Dacă ești în căutarea unei rețete pentru cel mai fraged aluat de cornulețe, încearcă rețeta de cornulețe cu untură în aluat. Untura este ingredientul cu cea mai mare proprietate de frăgezire a aluaturilor.
Cornulețe cu untură în aluat. Rețeta celor mai fragede cornulețe
Dacă obișnuiești să prepari cornulețe, dar te-ai plictisit de forma lor clasică, încearcă rețeta de cornulețe țigarete. Cornulețele se modelează mai simplu și mai ușor și au un aspect spectaculos.
Cornulețe țigarete. Rețetă simplă și ușoară
Dacă ai preparat deja gemul de căpșuni, testează-i gustul preparând o rețetă de cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat. Vor fi delicioase, mai ales savurate dimineața, în pauza de cafea.
Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat