cornulețe fragede

Cornulețe fragede umplute cu prune uscate. Un deliciu tradițional
Galerie foto
Desert | 1 aprilie 2025

Cornulețe fragede umplute cu prune uscate. Un deliciu tradițional

Dacă obișnuiești să prepari cornulețe pentru diferite evenimente sau pentru deliciul de zi cu zi, avem pentru tine o rețetă de cornulețe fragede umplute cu prune uscate.

Cornulețe fragede umplute cu prune uscate. Un deliciu tradițional
Cornulețe cu cremă de mac și cacao, fragede și delicioase
Galerie foto
Desert | 13 aprilie 2024

Cornulețe cu cremă de mac și cacao, fragede și delicioase

Dacă dorești să-ți sporești colecția rețetelor de cornulețe, desertul îndrăgit din copilărie, îți oferim o rețetă de cornulețe cu cremă de mac și cacao. Te vei bucura de gustul delicios al cornulețelor, dar și de aspectul lor mai interesant.

Cornulețe cu cremă de mac și cacao, fragede și delicioase
Cornulețe fragede cu gem și nuci. Rețetă din caietul bunicii
Galerie foto
Desert | 17 februarie 2024

Cornulețe fragede cu gem și nuci. Rețetă din caietul bunicii

Cornulețele cu gem fac parte din dulcele cuceritor al copilăriei, în care gustul aluatului fraged și dulceața gemului de fructe se îmbină într-o simfonie a plăcerii. Prepară și tu rețeta de cornulețe fragede cu gem și nuci pentru momentele dulci petrecute cu familia.

Cornulețe fragede cu gem și nuci. Rețetă din caietul bunicii
Cornulețe fragede cu rahat. Rețetă simplă și ușoară
Galerie foto
Desert | 10 februarie 2024

Cornulețe fragede cu rahat. Rețetă simplă și ușoară

Pentru atunci când poftești la cornulețe și cauți o rețetă simplă și rapidă, îți oferim rețeta de cornulețe fragede cu rahat. Este o rețetă în care poți folosi untură de porc pentru frăgezirea aluatului, dar poți opta și pentru unt de calitate cu procent mai mare de grăsime.

Cornulețe fragede cu rahat. Rețetă simplă și ușoară
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Vezi cele mai noi articole
închide