desert la pahar

Trifles cu zmeură și cremă de brânză. Un spectacol de culoare și savoare
Desert | 3 august 2025

Trifles cu zmeură și cremă de brânză. Un spectacol de culoare și savoare

Aceste trifles cu zmeură și cremă de brânză reprezintă un desert elegant, stratificat, fără coacere, ușor și rapid de preparat. Prepară-le și tu pentru a-i impresiona pe cei dragi, urmărind rețeta detaliată mai jos.

Trifles cu zmeură și cremă de brânză. Un spectacol de culoare și savoare
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
Desert | 13 mai 2025

Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți

Acest desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți este o simfonie de gusturi și texturi care se completează perfect în fiecare linguriță. Straturile contrastante, crocante, moi, suculente și cremoase, oferă o experiență complexă, dar extrem de echilibrată, atât vizual cât și gustativ.

Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar
Galerie foto
Desert | 15 august 2023

Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar

Din categoria deserturilor rapide, delicioase și spectaculoase, îți oferim o rețetă de desert cu iaurt și afine, fără coacere. Este unul dintre acele deserturi pe care le poți monta în pahare sau cupe de înghețată.

Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar
Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Video
BeautiFood | 4 iulie 2022

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară

Panna cotta este un desert nelipsit din meniul restaurantele italiene. Aceasta a căpătat din ce în ce mai multă popularitate și la noi în țară. De data aceasta, Nobo, câștigătorul Chefi fără limite 2022, a propus varianta de panna cotta cu mango, ananas și mentă, la Beautifood | Sezonul 2.

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Piftie de pește pe o farfurie albă, decorată cu felii de lămâie
10:06
Piftie de pește, limpede și aromată. Rețetă tradițională dobrogeană Piftie de pește, limpede și aromată. Rețetă tradițională dobrogeană
Cupcakes de Crăciun cu brăduț din cremă pe un suport rustic din lemn
06:36
Cupcakes de Crăciun cu brăduț din cremă. Desert festiv cu farmec de poveste Cupcakes de Crăciun cu brăduț din cremă. Desert festiv cu farmec de poveste
Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat pe un platou alb de lemn
05:43
Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive
turtă dulce în coșuleț
16 decembrie, 07:47
Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește
cele 5 sosuri mamă
16 decembrie, 07:40
Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci secționat, alături de un ceainic și o ceașcă
16 decembrie, 05:19
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
câte zile se ține orezul în frigider
15 decembrie, 06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
15 decembrie, 06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Vezi cele mai noi articole
închide