desert la pahar

Trifles cu zmeură și cremă de brânză. Un spectacol de culoare și savoare
Desert | 3 august 2025

Trifles cu zmeură și cremă de brânză. Un spectacol de culoare și savoare

Aceste trifles cu zmeură și cremă de brânză reprezintă un desert elegant, stratificat, fără coacere, ușor și rapid de preparat. Prepară-le și tu pentru a-i impresiona pe cei dragi, urmărind rețeta detaliată mai jos.

Trifles cu zmeură și cremă de brânză. Un spectacol de culoare și savoare
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
Desert | 13 mai 2025

Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți

Acest desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți este o simfonie de gusturi și texturi care se completează perfect în fiecare linguriță. Straturile contrastante, crocante, moi, suculente și cremoase, oferă o experiență complexă, dar extrem de echilibrată, atât vizual cât și gustativ.

Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar
Galerie foto
Desert | 15 august 2023

Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar

Din categoria deserturilor rapide, delicioase și spectaculoase, îți oferim o rețetă de desert cu iaurt și afine, fără coacere. Este unul dintre acele deserturi pe care le poți monta în pahare sau cupe de înghețată.

Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar
Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Video
BeautiFood | 4 iulie 2022

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară

Panna cotta este un desert nelipsit din meniul restaurantele italiene. Aceasta a căpătat din ce în ce mai multă popularitate și la noi în țară. De data aceasta, Nobo, câștigătorul Chefi fără limite 2022, a propus varianta de panna cotta cu mango, ananas și mentă, la Beautifood | Sezonul 2.

Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de vară
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, în borcane și în bol
06:13
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
chifteluțe suedeze
06:07
Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi pe un suport alb
05:47
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Frittata cu broccoli, brânză și legume porționată pe o spatulă și în vas
3 noiembrie, 06:59
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
humus de sfeclă
3 noiembrie, 05:50
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi în bol alb, și verdeață în alt bol
3 noiembrie, 05:07
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi
Cât se ține slănina la sare
2 noiembrie, 05:46
Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară
cartofi copți crocanți
2 noiembrie, 05:22
Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă
Vezi cele mai noi articole
închide