dulceață de prune

Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentă
Galerie foto
Conserve | 5 septembrie 2024

Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentă

Rețeta de dulceață de prune cu nuci este ideală pentru deliciul din sezonul rece, aducând o notă de toamnă în fiecare linguriță. Preparată în acest mod, dulceața poate fi savurată pe pâine prăjită, în clătite sau chiar ca umplutură pentru prăjituri.

Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentă
Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă
Sfaturi culinare | 4 septembrie 2024

Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă

Dulceața de prune este delicioasă și poate fi folosită chiar și ca ingredient în prăjituri. Are un echilibru perfect între dulce și acrișor, ceea ce o face foarte versatilă. Iată cât se fierbe dulceața de prune pentru a avea consistența perfectă.

Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă
Dulceață de prune. Rețetă veche, de la bunica
Conserve | 8 august 2024

Dulceață de prune. Rețetă veche, de la bunica

Dacă vrei să conservi aroma prunelor pentru iarnă, trece pe lista de preparat și rețeta de dulceață de prune. Rețeta este veche, din caietul bunicii îngălbenit de trecerea timpului.

Dulceață de prune. Rețetă veche, de la bunica
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două cornete cu înghețată cu lavandă și flori de lavandă
05:22
Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence
Porții de cartofi dulci cu guacamole și năut crocant
05:19
Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi
Focaccia cu cartofi și rozmarin secționată
8 iulie, 05:36
Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă
Două cupe de înghețată de afine cu mascarpone, alături de afine proaspete și frunze de mentă
8 iulie, 05:21
Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant
Panna cotta cu jeleu de zmeură. pe o farfurie albă, decorată cu zmeură și frunze de mentă
7 iulie, 05:20
Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
File de somon în crustă de muștar cu fistic pe farfurie și într-o furculiță ținută în mână
7 iulie, 05:12
File de somon în crustă de muștar cu fistic. O explozie de arome și texturi File de somon în crustă de muștar cu fistic. O explozie de arome și texturi
Galette cu caise evantai pe un tocător de lemn rotund, alături de caise proaspete
6 iulie, 06:03
Galette cu caise evantai. Un desert rustic, cu aer franțuzesc Galette cu caise evantai. Un desert rustic, cu aer franțuzesc
Plăcintă împletită cu pui și legume porționată, alături de o ceașcă cu ceai
6 iulie, 05:42
Plăcintă împletită cu pui și legume, crocantă la exterior, fragedă și suculentă în interior Plăcintă împletită cu pui și legume, crocantă la exterior, fragedă și suculentă în interior
Vezi cele mai noi articole
închide