jumări

Jumări crocante de porc. Rețeta de casă
Aperitive | 17 decembrie 2023

Jumări crocante de porc. Rețeta de casă

Masa tradițională de Crăciun nu este completă fără un bol de jumări crocante de porc alături de o pâine bună, murături și un pahar de tărie sau vin roșu. Dacă nu ai rude la țară care să taie porcul și să facă jumări la ceaun în curte, o poți face tu acasă. Nu ai nevoie de foarte multe, poate mai degrabă de răbdare.

Jumări crocante de porc. Rețeta de casă
Pastă din jumări. Rețetă tradițională ardelenească
Galerie foto
Aperitive | 15 decembrie 2022

Pastă din jumări. Rețetă tradițională ardelenească

Dacă îți plac jumările și obișnuiești să le consumi în mod clasic sau incluse în preparate culinare, încearcă și rețeta tradițională ardelenească de pastă din jumări. Este delicioasă savurată ca aperitiv pe felii de pâine prăjită.

Pastă din jumări. Rețetă tradițională ardelenească
Jumări de porc. Rețetă tradițională pentru sărbătorile de iarnă
Galerie foto
Aperitive | 10 decembrie 2022

Jumări de porc. Rețetă tradițională pentru sărbătorile de iarnă

Dintre rețetele cu carne de porc preparate în preajma sărbătorilor de iarnă rețeta de jumări de porc este cea mai ușoară. Dacă nu ai încercat-o încă, nu mai ezita, pentru că jumările preparate în casă sunt cele mai gustoase.

Jumări de porc. Rețetă tradițională pentru sărbătorile de iarnă
Varză murată cu orez și jumări, perfectă pentru mesele de prânz
Galerie foto
Garnituri | 31 octombrie 2022

Varză murată cu orez și jumări, perfectă pentru mesele de prânz

Dacă mâncarea de varză murată se numără printre preferințele tale, încearcă și rețeta noastră de varză murată cu orez și jumări. Combinația este și gustoasă și consistentă, iar dacă mai pui alături și o felie de mămăligă, deliciul va fi maxim.

Varză murată cu orez și jumări, perfectă pentru mesele de prânz
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
ouă expirate
06:02
Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii
Porții de ștrudel cu cartofi și cașcaval pe o farfurie cu furculiță și cuțit
2 iulie, 05:43
Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez
Cobbler cu caise și lavandă în bol cu linguriță, alături de un buchet de lavandă
2 iulie, 05:21
Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat
Krapfen sau gogoși austriece pufoase, umplute cu gem și decorate cu zahăr
1 iulie, 06:38
Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem
Porție de Ciulama de pui cu ciuperci și smântână în bol cu furculiță, doi căței de usturoi și felii de pâine
1 iulie, 05:57
Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc
Sparanghel înfășurat în bacon
30 iunie, 06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
30 iunie, 05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Vezi cele mai noi articole
închide