rețetă de cremșnit

Cremes cu frișcă și căpșuni. Un desert bicolor, delicios și spectaculos
Desert | 13 mai 2023

Cremes cu frișcă și căpșuni. Un desert bicolor, delicios și spectaculos

Dacă vrei să te bucuri cât mai mult de aroma căpșunilor de pe piață, le poți include și în blaturile prăjiturilor, dar și în cremele acestora. Îți recomandăm să încerci o rețetă de cremes cu frișcă și căpșuni.

Cremes cu frișcă și căpșuni. Un desert bicolor, delicios și spectaculos
Cremes cu vanilie și căpșuni. Cremes glazurat și foarte aromat
Galerie foto
Desert | 23 aprilie 2023

Cremes cu vanilie și căpșuni. Cremes glazurat și foarte aromat

Dacă adori prăjitura Cremes, o poți testa și în altă variantă decât cea clasică. Prepară rețeta de cremes cu vanilie și căpșuni și te vei bucura de un cremes glazurat și foarte aromat.

Cremes cu vanilie și căpșuni. Cremes glazurat și foarte aromat
Cremșnit cu blat de nucă la interior. Cremes delicios și spectaculos
Galerie foto
Desert | 19 aprilie 2023

Cremșnit cu blat de nucă la interior. Cremes delicios și spectaculos

Dacă adori prăjiturile cu multă cremă și aspect spectaculos, îți recomandăm să încerci și rețeta de cremșnit cu blat de nucă la interior. Este rețeta unui cremes mai deosebit, atât ca gust cât și ca aspect.

Cremșnit cu blat de nucă la interior. Cremes delicios și spectaculos
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
tipuri de conserve puse pe o masă de lemn
06:30
8 tipuri de conserve pe care e recomandat să le ai tot timpul în cămară 8 tipuri de conserve pe care e recomandat să le ai tot timpul în cămară
cremă de fistic pusă într-un bol transparent
06:19
Rețetă de cremă de fistic. Conține doar 5 ingrediente Rețetă de cremă de fistic. Conține doar 5 ingrediente
Două boluri cu sufleu de mere
06:09
Sufleu de mere. Rețeta unui desert delicat, din bucătăria franceză Sufleu de mere. Rețeta unui desert delicat, din bucătăria franceză
Dulceață de gutui tăiate în cuburi în bol cu linguriță
23 octombrie, 08:52
Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată
Tartă cu mere pe platou și o porție pe farfurie, alături de mere și batoane de scorțișoară
23 octombrie, 07:14
Tartă cu mere. Cea mai simplă și ușoară rețetă de tartă Tartă cu mere. Cea mai simplă și ușoară rețetă de tartă
Supă cremă de dovleac pusă într-un bol negru
23 octombrie, 05:50
Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
Tian de legume în vas rotund
22 octombrie, 08:23
Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
O tavă în care se află mai multe felii de dovleac copt
22 octombrie, 07:39
Cât timp se ține dovleacul la cuptor ca să iasă cremos și delicios. Sfaturi pentru un gust intens Cât timp se ține dovleacul la cuptor ca să iasă cremos și delicios. Sfaturi pentru un gust intens
Vezi cele mai noi articole
închide