rețetă de negresă

Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat
Galerie foto
Desert | 20 noiembrie 2025

Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat

Există deserturi care se reinventează de la o generație la alta, păstrând esența tradițională, dar lăsând loc micilor îmbunătățiri aduse de ingredientele moderne. Un exemplu îl poți descoperi la rețeta de negresă de post cu ulei de cocos, pe care o detaliam pas cu pas mai jos.

Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat
Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Desert | 23 iunie 2025

Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat

Dacă adori deserturile cu caise și pe cele cu ciocolată, îți oferim mai jos o rețetă delicioasă de negresă cu ciocolată și jeleu de caise. Este rețeta unui desert intens și rafinat, care combină densitatea bogată a ciocolatei negre cu notele luminoase, acrișor-dulci ale caisei.

Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Negresă din albușuri cu glazură de ciocolată
Galerie foto
Desert | 21 iulie 2024

Negresă din albușuri cu glazură de ciocolată

Se întâmplă uneori să-ți rămână albușuri nefolosite pentru co folosești doar gălbenușurile la anumite preparate și nu știi ce să faci cu ele? Îți recomandăm să încerci rețeta de negresă din albușuri cu glazură de ciocolată.

Negresă din albușuri cu glazură de ciocolată
Negresă de post cu nuci și dulceață, simplă și rapid de preparat
Galerie foto
Desert | 11 martie 2023

Negresă de post cu nuci și dulceață, simplă și rapid de preparat

Pentru momentele dulci petrecute alături de cei dragi în perioadele de post, poți prepara o delicioasă negresă de post cu nuci și dulceață. Rețeta nu este complicată și nici ingredientele nu sunt complexe.

Negresă de post cu nuci și dulceață, simplă și rapid de preparat
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Manakish cu za'atar
06:55
Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină
Carne de curcan
05:57
Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă
Cum se spală cartofii
05:57
De ce nu este suficient să speli cartofii cu apă. Sfaturi practice pentru îndepărtarea pesticidelor De ce nu este suficient să speli cartofii cu apă. Sfaturi practice pentru îndepărtarea pesticidelor
baharat
13 decembrie, 05:57
Baharat, condimentul care nu trebuie să îți lipsească dacă îți place mâncarea orientală Baharat, condimentul care nu trebuie să îți lipsească dacă îți place mâncarea orientală
hugo fără alcool rețeta
13 decembrie, 05:56
Cum se prepară celebrul cocktail Hugo. Rețeta simplă, fără alcool Cum se prepară celebrul cocktail Hugo. Rețeta simplă, fără alcool
Prăjitură Căsuța de iarnă secționată pe un platou și o porție pe farfurie, în decor de iarnă
13 decembrie, 05:45
Prăjitură Căsuța de iarnă, cu blat de cacao, cremă de mascarpone și vișine Prăjitură Căsuța de iarnă, cu blat de cacao, cremă de mascarpone și vișine
brânză congelată
12 decembrie, 05:30
Știai că poți congela brânza? Iată cum o pregătești pentru a-și păstra textura Știai că poți congela brânza? Iată cum o pregătești pentru a-și păstra textura
persoană care gătește somon
12 decembrie, 05:25
5 feluri în care poți găti somonul. Idei pentru iubitorii de pește 5 feluri în care poți găti somonul. Idei pentru iubitorii de pește
Vezi cele mai noi articole
închide