Sufleul este un desert aerat și pufos, preparat dintr-un amestec de gălbenușuri, albușuri bătute spumă și alte ingrediente adăugate pentru aromă și gust. Când este copt, sufleul se umflă și se mărește, formând o crustă crocantă și un miez delicat și puțin dens. Poate fi dulce sau sărat, cu o varietate de arome și ingrediente, de la ciocolată și vanilie până la brânză și legume. Află cum poți să prepari cel mai bun sufleu. Descoperă câteva sfaturi utile de la cofetarii profesioniști.
Cum poți să prepari cel mai bun sufleu. Descoperă câteva sfaturi utileDacă îți plac preparatele cu conopidă, nu ezita să încerci și rețeta de sufleu de conopidă cu brânză sărată. Este o rețetă simplă și gustoasă, inspirată din bucătăria franțuzească.
Sufleu de conopidă cu brânză sărată. Rețetă simplă și gustoasă