rețete cu carne de miel

Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Rețete de mâncare | 29 mai 2025

Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania

Tave Kosi este un preparat tradițional din bucătăria albaneză, fiind un fel de mâncare popular în Balcani. Este o combinație savuroasă de carne, orez și iaurt, toate gătite într-o tavă la cuptor, rezultând un preparat cremos și aromat.

Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță
Galerie foto
Friptură / Grătar | 29 aprilie 2024

Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță

Dacă nu ai preparat, încă, rețeta de stufat de miel la cuptor sau ceaun, îți oferim mai jos rețeta, specială pentru masa de Paște. Este una dintre cele mai populare rețete tradiționale cu carne de miel.

Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță
Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă
Sfaturi culinare | 27 aprilie 2024

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă

Carnea de miel este alegerea tradițională pentru masa de Paște, dar poate fi consumată cu orice altă ocazie. Cu un gust distinct și o textură suculentă, poate fi preparată în diverse moduri și combinată cu o varietate de condimente și ingrediente pentru a crea preparate culinare delicioase. Iată cât se ține carnea de miel la cuptor astfel încât să obții preparate delicioase. Descoperă câteva trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă.

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă
5 rețete cu carne de miel pe care să le încerci la masa de Paște
Rețete de mâncare | 14 aprilie 2023

5 rețete cu carne de miel pe care să le încerci la masa de Paște

Carnea de miel este vedeta sărbătorii de Paște. Se poate găti în multe feluri astfel încât să fie delicioasă și să o aprecieze chiar și cei care spun de obicei că nu le place. Cu condimentele potrivite carnea de miel poate deveni preferata ta. Iată 5 rețete cu carne de miel pe care să le încerci la masa de Paște.

5 rețete cu carne de miel pe care să le încerci la masa de Paște
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, în borcane și în bol
06:13
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
chifteluțe suedeze
06:07
Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi pe un suport alb
05:47
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Frittata cu broccoli, brânză și legume porționată pe o spatulă și în vas
3 noiembrie, 06:59
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
humus de sfeclă
3 noiembrie, 05:50
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi în bol alb, și verdeață în alt bol
3 noiembrie, 05:07
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi
Cât se ține slănina la sare
2 noiembrie, 05:46
Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară
cartofi copți crocanți
2 noiembrie, 05:22
Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă
Vezi cele mai noi articole
închide