tigaia neaderentă

Totul despre tigăile de fontă. Cum trebuie alese și ce avantaje au
Sfaturi culinare | 13 ianuarie 2023

Totul despre tigăile de fontă. Cum trebuie alese și ce avantaje au

Vasele de gătit din fontă au revenit la modă fiind recomandate de bucătari pentru rezistența lor, dar și de nutriționiști pentru faptul că nu interferează cu alimentele. Adevărul este că sunt folosite de sute de ani pentru că sunt ușor de folosit, de curățat și de depozitat.

Totul despre tigăile de fontă. Cum trebuie alese și ce avantaje au
Ce poți găti în tigaia neaderentă și pentru ce să nu o folosești niciodată
Sfaturi culinare | 11 ianuarie 2023

Ce poți găti în tigaia neaderentă și pentru ce să nu o folosești niciodată

Din bucătăria ta nu ar trebui să lipsească tigaia neaderentă de calitate. Chiar dacă ți se pare că poți găti în ea orice, adevărul este că în unele cazuri rezultatul nu este cel dorit. Află ce poți găti în tigaia neaderentă și pentru ce să nu o folosești niciodată.

Ce poți găti în tigaia neaderentă și pentru ce să nu o folosești niciodată
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
De ce sunt castraveții ambalați în folie de plastic
08:34
De ce sunt castraveții ambalați în folie de plastic. Motivele la care nu te-ai gândit De ce sunt castraveții ambalați în folie de plastic. Motivele la care nu te-ai gândit
sos de roșii și sos marinara
16 februarie, 12:01
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Băuturi calde de iarnă
16 februarie, 11:58
Băuturi calde de iarnă. Ce poți să bei în serile rece Băuturi calde de iarnă. Ce poți să bei în serile rece
Tiramisu cu amaretti la pahar, decorat cu cacao și frunze de mentă
15 februarie, 11:37
Tiramisu cu amaretti la pahar. Eleganță și rafinament într-un desert cremos Tiramisu cu amaretti la pahar. Eleganță și rafinament într-un desert cremos
Creveți cu usturoi în farfurie, decorați cu pătrunjel verde, alături de usturoi, chili și lămâie
15 februarie, 09:50
Creveți cu usturoi. O porție de savoare intensă și textură delicată Creveți cu usturoi. O porție de savoare intensă și textură delicată
Tort cu ciocolată și rom secționat pe un platou cu picior, alături de o porție pe o farfurie cu linguriță, o spatulă și două căni albe
14 februarie, 06:22
Tort cu ciocolată și rom. Rețetă simplă pentru deliciul din weekend Tort cu ciocolată și rom. Rețetă simplă pentru deliciul din weekend
Cinci muffins de spelta cu cacao și goji
14 februarie, 05:46
Muffins de spelta cu cacao și goji. Un desert delicios și interesant Muffins de spelta cu cacao și goji. Un desert delicios și interesant
Fursecuri Angeliche decorate cu zahăr
13 februarie, 07:05
Angeliche. Rețetă de fursecuri elegante și delicate Angeliche. Rețetă de fursecuri elegante și delicate
Vezi cele mai noi articole
închide