Cheesecake cu zmeură, la borcan. Cum se prepară una dintre cele mai populare rețete

timpul de preparare
Fără coacere
tipul preparatului
tipul preparatului: Desert
tipul bucătăriei
bucătăria: Americană

Chef Nobo a pregătit în ediția 7 Beautifood | Sezon 2 una dintre cele mai populare rețete de pe Google. Câștigătorul Chefi fără limite a ales să pregătească cheesecake cu zmeură, la borcan. Ingredientele și modul de preparare le regăsești mai jos.

Cheesecake la borcan, decorat cu zmeură și frunze de mentă
Un avantaj mare al rețetei de cheesecake cu zmeură, la borcan este că nu necesită coacere / Shutterstock

Ca să-ți fie mai ușor și să te asiguri că nu dai greș, am pregătit pentru tine și varianta video a rețetei din Beautifood sezon 2. Emisiunea se difuzează exclusiv pe Antena PLAY. Urmărește pas cu pas indicațiile și rezultatul este garantat.

Cheesecake cu zmeură, un desert răcoros, de vară

Cheesecake-ul este un desert foarte iubit atât de adulți, cât și de copii. Varianta la borcan este mai ușor de depozitat. Nu este la fel de perisabilă, iar în momentul în care închizi borcanul toate aromele se păstrează intacte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt avantaj al acestei rețete este că nu necesită coacere. Cu alte cuvinte, nu vei ridica temperatura în bucătărie cu căldura cuptorului. De asemenea, dacă ești în căutarea unui desert de savurat la birou sau la picnic, acest dulce simplu, bun și răcoros este varianta ideală.

O altă rețetă la fel de rapidă și ușor de făcut este cea de panna cotta cu mango, ananas și mentă. Merită încercată într-o zi caniculară.

Ingrediente

Mod de preparare

Primul pas este să pui foile de gelatină la hidratat în apă rece. Apa nu trebuie să fie într-o cantitate foarte mare în castron, doar cât să acopere foile de gelatină, ca acestea să absoarbă suficient lichid și să fie gata de folosit.

Următorul pas este să pui crema de brânză în mixer, ca ea să aibă o textură omogenă atunci când adaugi smântâna pentru frișcă. Între timp, încălzește smântâna pentru frișcă pe foc și adaugă o parte din zahăr. E foarte important ca zahărul să fie adăugat atunci când smântâna se încălzește pentru a nu rămâne granule netopite. Adaugă și gelatina după câteva minute și amestecă foarte bine toate ingredientele.

Smântâna nu trebuie să ajungă neapărat în punctul de fierbere, ci doar să se încălzească pentru ca mai apoi să dizolve rapid crema de brânză.

Un alt sfat important de la Chef Nobo este ca smântâna de pe foc să fie adăugată peste crema de brânză doar atunci când mixerul lucrează. De asemenea, aceasta se adaugă treptat, nu toată cantitatea din prima. După ce ai adăugat crema de smântână, mai lasă mixerul să omogenizeze totul pentru câteva minute.

Cum se asamblează cheesecake-ul cu zmeură

După ce crema de cheesecake este gata, poți trece la mărunțirea biscuiților. Aceștia se pot rupe cu mâna, sau se pot sfărâma cu ajutorul unui mixer sau blender. Când biscuiții sunt gata și aranjați în borcan, pune crema de cheesecake într-un poș și adaug-o peste stratul de biscuiți din borcane.

Avantajul acestei rețete de cheesecake cu zmeură e faptul că se poate face în orice fel de variantă dorești, nu neapărat în borcane. Același lucru este valabil și pentru alegerea fructelor, dar și pentru decor.

La final, adaugă zmeura proaspătă deasupra, pune câteva frunze de mentă și desertul este gata de savurat.

CELE MAI CITITE
Patru porții de negresă cu ciocolată și jeleu de caise
Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine porționat, alături de o ceașcă și un ștergar
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Ouă umplute cu salată de cartofi
Ouă umplute cu salată de cartofi. Un aperitiv rustic cu aer elegant
Ouă umplute cu salată de cartofi. Un aperitiv rustic cu aer elegant
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii într-o tigaie
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Porție de tartă cu caise și cremă de vanilie
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Chec din albușuri cu zmeură și vanilie porționat pe un tocător de lemn, alături de un cuțit
Chec din albușuri cu zmeură și vanilie. Un contrast de arome și culori
Chec din albușuri cu zmeură și vanilie. Un contrast de arome și culori
Tiramisu cu fistic și zmeură pe un platou cu furculiță
Galerie foto
Tiramisu cu fistic și zmeură. Rețeta reinterpretată a unui desert delicios și spectaculos
Tiramisu cu fistic și zmeură. Rețeta reinterpretată a unui desert delicios și spectaculos
Ruladă din bezea cu zmeură pe un platou, alături de o spatulă și o linguriță
Galerie foto
Ruladă Pavlova cu jeleu de zmeură și mascarpone. Desert fin cu gust divin
Ruladă Pavlova cu jeleu de zmeură și mascarpone. Desert fin cu gust divin
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Sparanghel înfășurat în bacon
06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
29 iunie, 06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
1
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Printre rețetele de deserturi cu căpșuni pe care ți-ai propus să le testezi, mai adaugă și rețeta de rulada cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă. Este un desert delicat,...
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
2
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert delicat, răcoritor și foarte elegant, ideal pentru sezonul căpșunilor, îți recomandăm rețeta de șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Se prepară fără coacere și...
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
3
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave Kosi este un preparat tradițional din bucătăria albaneză, fiind un fel de mâncare popular în Balcani. Este o combinație savuroasă de carne, orez și iaurt, toate gătite într-o tavă la...
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
4
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
Dacă ai o conservă de ton în cămară deja ai un punct de plecare pentru o masă copioasă. Este un produs versatil și bogat în nutrienți, cu multiple beneficii pentru sănătate...
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
5
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Rețeta de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel este genul de rețetă cu puține ingrediente, dar bine echilibrate. Gustul peștelui este evidențiat și înnobilat de aciditatea proaspătă a lămâii și...
Parteneri
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Rezultate finale la Bac 2025. Edu.ro va afișa astăzi notele la probele scrise, după contestaţii
Rezultate finale la Bac 2025. Edu.ro va afișa astăzi notele la probele scrise, după contestaţii
Rezultate finale la Bac 2025. Edu.ro va afișa astăzi notele la probele scrise, după contestaţii
Ce cadou de nuntă a putut primi Kira Hagi de la Ion Ţiriac
Ce cadou de nuntă a putut primi Kira Hagi de la Ion Ţiriac
Ce cadou de nuntă a putut primi Kira Hagi de la Ion Ţiriac
Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit religios! Primele imagini cu rochia de mireasă care a eclipsat totul în jur
Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit religios! Primele imagini cu rochia de mireasă care a eclipsat totul în jur
Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit religios! Primele imagini cu rochia de mireasă care a eclipsat totul în jur
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Prăjitură cu mousse de ciocolată și de fructe de pădure
Prăjitură cu mousse de ciocolată și de fructe de pădure
Prăjitură cu mousse de ciocolată și de fructe de pădure
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Katy Perry a fost surprinsă din nou fără inelul de logodnă. Vedeta le-ar fi mărturisit prietenilor că este singură de luni de zile
Katy Perry a fost surprinsă din nou fără inelul de logodnă. Vedeta le-ar fi mărturisit prietenilor că este „singură de luni de zile”
Katy Perry a fost surprinsă din nou fără inelul de logodnă. Vedeta le-ar fi mărturisit prietenilor că este „singură de luni de zile”
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
fresh
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor

Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor

Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor

Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză

Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză

Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian

Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian

Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă

Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
închide