Ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos

timpul de preparare
Timp de gătire: 30 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Desert
tipul bucătăriei
bucătăria: Românească

Printre rețetele de prăjituri pe care le vei coace cu ocazia sărbătorilor sau a unor evenimente deosebite, poți prepara și o ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos. Este un desert rapid și fără coacere, din ingrediente simple.

Porții de ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos pe un platou negru
Galerie foto

Galerie foto

Rulada de biscuiți cu cremă se porționează frumos după ce stă la rece 2-3 ore / Shutterstock

Deserturile fără coacere sunt ca o binecuvântare atunci când ești aglomerată cu multe preparate într-un timp scurt. Biscuiții sunt ingredientele cele mai populare pentru astfel de deserturi. Îi poți folosi întregi, la deserturi montate în tavă. Îi poți folosi rupți la deserturile la pahar, dar și sfărâmați la diferite aluaturi, bomboane sau praline.

Citește și

Cel mai popular desert fără coacere din bucătăria românească, în care poți folosi biscuiții rupți, este celebrul salam de biscuiți. Exemple de folosire a biscuiților la aluaturi le poți descoperi la rețetele de cheesecake. Îți oferim în acest scop o rețetă de cheesecake fără coacere cu jeleu de rodie. În continuare poți urmări rețeta completă pentru rulada din biscuiți cu nucă de cocos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ingrediente

Mod de preparare

Începe cu pregătirea stratului de biscuiți, apoi pregătești crema și formezi rulada. Este important să folosești biscuiți simpli, din cei populari, pentru a avea controlul zahărului și al grăsimii. Biscuiții populari nu au unt în compoziție și sunt mai puțin îndulciți.

Pașii necesari pentru a prepara ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos

Rupe biscuiții în bucăți mai mici și mărunțește-i fin cu ajutorul robotului de bucătărie sau al unui chopper. Apoi transferă nisipul de biscuiți într-un bol.

Încălzește laptele într-un ibric, dar fără a-l lăsa să atingă punctul de fierbere. Trece pudra de cacao printr-o sită deasă peste biscuiții din bol. Amestecă bine cele două ingrediente în timp ce torni câte puțin din laptele cald și esența de rom. Dacă constați că amestecul de biscuiți și cacao se subțiază în timp ce torni laptele, nu îl adăuga pe tot. Lasă-l deoparte și vei vedea mai târziu dacă stratul de biscuiți mai necesită diluat. Acoperă bolul cu folie de prospețime.

Prepară crema de unt cu nucă de cocos

Pune untul moale în bolul mixerului și adaugă zahărul peste el. Amestecă bine cele două ingrediente până când ai obținut o compoziție cremoasă. Apoi adaugă nuca de cocos și omogenizează crema. Adaugă și un praf de sare pentru accentuarea gustului.

Poți adăuga zahăr pudră cu aromă de vanilie, dacă dorești desertul foarte aromat.

Descoperă și o rețetă de praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan.

Cum formezi delicioasa ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos

Împarte compoziția de biscuiți în două părți egale. Pune pe masă o folie de prospețime și întinde pe ea prima parte din compoziția de biscuiți. Întinde-o cu sucitorul de aluaturi într-un dreptunghi de 23×30 cm. Peste aceasta întinde jumătate din crema de unt cu nucă de cocos.

Apoi rulează strâns folosindu-te și de folie. Procedează la fel și cu următoarele părți de compoziție de biscuiți și cremă. Pune ruladele la frigider pentru cel puțin 2 ore. Apoi le poți secționa cu un cuțit cu lamă subțire, sau cu un cuțit cu lama zimțată.

Minunata ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos feliată frumos, va arăta spectaculos pe un platou cu prăjituri festive

Citește și
Ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos porționată pe un platou negru, rotund
Galerie foto

Galerie foto

Porții de ruladă de biscuiți cu cremă de unt și nucă de cocos pe un platou negru
Două rulade de biscuiți împachetate în folie
Pasul de formare a ruladei de biscuiți
+21
CELE MAI CITITE
Tartă cu caise proaspete și gem de caise porționată în tavă și păe o farfurie, alături de un bol cu zahăr și caise
Tartă cu caise proaspete și gem de caise. Desert plin de savoare și culoare
Tartă cu caise proaspete și gem de caise. Desert plin de savoare și culoare
Porție de Mâncare de cartofi cu fasole verde în bol negru
Mâncare de cartofi cu fasole verde. Rețetă pentru un prânz savuros
Mâncare de cartofi cu fasole verde. Rețetă pentru un prânz savuros
Semifreddo cu zmeură și fistic porționat pe un platou
Semifreddo cu zmeură și fistic. Rețeta unui desert răcoros și delicat
Semifreddo cu zmeură și fistic. Rețeta unui desert răcoros și delicat
Pui umplut cu ficăței și bacon afumat în vasul de copt, alături de un bol cu orez și mazăre
Pui umplut cu ficăței și bacon afumat, pentru un prânz savuros
Pui umplut cu ficăței și bacon afumat, pentru un prânz savuros
Salată de castraveți cu usturoi și mărar în bol rustic, alături de castraveți, usturoi și mărar
Salată de castraveți cu usturoi și mărar, răcoroasă și hidratantă
Salată de castraveți cu usturoi și mărar, răcoroasă și hidratantă
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
ruladă de bezea și fructe de pădure servită pe un platou negru
Ruladă cu bezea și fructe de pădure. Pașii simpli pentru a obține un desert delicios
Ruladă cu bezea și fructe de pădure. Pașii simpli pentru a obține un desert delicios
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată porționat pe un platou și pe o farfurie, alături de o cană cu cafea
Galerie foto
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Batoane crocante de ciocolată fără coacere pe o farfurie
Batoane crocante de ciocolată. Gustarea pe care o prepari în 10 minute
Batoane crocante de ciocolată. Gustarea pe care o prepari în 10 minute
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval pe o farfurie albă, alături de tacâmuri pentru servire
08:52
Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval
O oală plină cu paste puse la fiert
06:49
Cât trebuie să fierbi pastele, în funcție de preparat. Tot ce trebuie să știi despre timpul lor de pregătire Cât trebuie să fierbi pastele, în funcție de preparat. Tot ce trebuie să știi despre timpul lor de pregătire
bol cu orez cu lapte
22 iulie, 08:27
Cât se fierbe orezul cu lapte. Trucul pentru a-l obține cremos și gustos Cât se fierbe orezul cu lapte. Trucul pentru a-l obține cremos și gustos
Castraveți în suc de roșii pentru iarnă în borcane
22 iulie, 08:23
Castraveți în suc de roșii pentru iarnă, ideali pentru mâncăruri Castraveți în suc de roșii pentru iarnă, ideali pentru mâncăruri
Porții de negresă din albușuri cu glazură de ciocolată, decorate cu frunze de mentă, pe două farfurii
21 iulie, 11:48
Negresă din albușuri cu glazură de ciocolată Negresă din albușuri cu glazură de ciocolată
Înghețată cu aromă intensă de citrice în cornete așezate într-un recipient rustic, alături de felii d citrice
21 iulie, 11:16
Înghețată cu aromă intensă de citrice, pentru un efect revigorant Înghețată cu aromă intensă de citrice, pentru un efect revigorant
Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori servit pe o farfurie albă
20 iulie, 11:40
Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori
Rulouri de bezea cu alune și ciocolată pe o farfurie
20 iulie, 05:59
Rulouri de bezea cu alune și ciocolată, ideale pentru un platou festiv Rulouri de bezea cu alune și ciocolată, ideale pentru un platou festiv
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
1
Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
Prekmurska Gibanica este o prăjitură tradițională slovenă, originară din regiunea Prekmurje. Este un desert stratificat, care combină mai multe umpluturi delicioase într-un singur preparat. Fiecare strat contribuie la complexitatea gustului și...
Câte calorii are pepenele galben. Cât zahăr are de fapt
2
Câte calorii are pepenele galben. Cât zahăr are de fapt
Câte calorii are pepenele galben. Cât zahăr are de fapt
Pepenele galben este nu doar delicios și răcoritor, ci și plin de nutrienți esențiali care aduc numeroase beneficii pentru sănătate. Descoperă si tu câte calorii are pepenele galben. Află cât zahăr...
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
3
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
Prăjitura turnată cu brânză și caise este un desert delicios, foarte aromat, perfect pentru sezonul caiselor. O poți prepara și mai târziu, în sezonul rece, cu caise din compot. Rețeta nu...
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
4
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Rețeta de ruladă cu mascarpone și fructe este un desert rafinat și elegant, care încântă atât papilele cât și privirile. Este perfect pentru răsfățul dulce de zi cu zi sau pentru...
Prăjitură cu zmeură și mure. Una dintre rețetele vedetă ale verii
5
Prăjitură cu zmeură și mure. Una dintre rețetele vedetă ale verii
Prăjitură cu zmeură și mure. Una dintre rețetele vedetă ale verii
Pentru că murele și zmeura sunt perfecte pentru a le combina în diferite deserturi, îți recomandăm să încerci rețeta de prăjitură cu zmeură și mure. Te vei bucura de un spectacol...
Parteneri
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Vremea 23 iulie - 19 august 2024. De joi, temperaturile scad în toată ţara. Val de ploi, grindină şi vijelii
Vremea 23 iulie - 19 august 2024. De joi, temperaturile scad în toată ţara. Val de ploi, grindină şi vijelii
Vremea 23 iulie - 19 august 2024. De joi, temperaturile scad în toată ţara. Val de ploi, grindină şi vijelii
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”: „Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol”
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”: „Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol”
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”: „Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol”
Cine a fost Sfântul Mucenic Foca. Ce superstiții au românii în această zi
Cine a fost Sfântul Mucenic Foca. Ce superstiții au românii în această zi
Cine a fost Sfântul Mucenic Foca. Ce superstiții au românii în această zi
Fostul partener al actriței Irina Baeva spune că i-a găsit mesaje de la David Zepeda. Află dacă a fost vorba despre infidelitate
Fostul partener al actriței Irina Baeva spune că i-a găsit mesaje de la David Zepeda. Află dacă a fost vorba despre infidelitate
Fostul partener al actriței Irina Baeva spune că i-a găsit mesaje de la David Zepeda. Află dacă a fost vorba despre infidelitate
Microsoft a dezvăluit câte computere au fost afectate de pana globală. Ar fi cel mai mare incident cibernetic din istorie
Microsoft a dezvăluit câte computere au fost afectate de pana globală. Ar fi cel mai mare incident cibernetic din istorie
Microsoft a dezvăluit câte computere au fost afectate de pana globală. Ar fi cel mai mare incident cibernetic din istorie
Supă de legume cu găluște bavareze
Supă de legume cu găluște bavareze
Supă de legume cu găluște bavareze
Cum să protejezi copilul de caniculă
Cum să protejezi copilul de caniculă
Cum să protejezi copilul de caniculă
Lady Gaga a dezvăluit că lucrează la muzică nouă. Fanii sunt în delir după ce artista a împărtășit imagini din spatele microfonului
Lady Gaga a dezvăluit că lucrează la muzică nouă. Fanii sunt în delir după ce artista a împărtășit imagini din spatele microfonului
Lady Gaga a dezvăluit că lucrează la muzică nouă. Fanii sunt în delir după ce artista a împărtășit imagini din spatele microfonului
Beneficiile consumului de dovlecel. Cum te poate ajuta această legumă
Beneficiile consumului de dovlecel. Cum te poate ajuta această legumă
Beneficiile consumului de dovlecel. Cum te poate ajuta această legumă
fresh
Înghețată cu aromă intensă de citrice, pentru un efect revigorant

Înghețată cu aromă intensă de citrice, pentru un efect revigorant

Înghețată cu aromă intensă de citrice, pentru un efect revigorant

Negresă din albușuri cu glazură de ciocolată

Negresă din albușuri cu glazură de ciocolată

Cât se fierbe orezul cu lapte. Trucul pentru a-l obține cremos și gustos

Cât se fierbe orezul cu lapte. Trucul pentru a-l obține cremos și gustos

Castraveți în suc de roșii pentru iarnă, ideali pentru mâncăruri

Castraveți în suc de roșii pentru iarnă, ideali pentru mâncăruri

Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval

Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval
închide