Aluatul fraged pe bază de iaurt este o variantă populară în bucătărie datorită texturii sale delicate și gustului ușor acrișor, care adaugă un plus de savoare preparatelor. Ușor de preparat și versatil, acest tip de aluat poate fi folosit într-o gamă largă de rețete, de la tarte și plăcinte până la biscuiți și pateuri. Iată cum poți prepara un aluat fraged pe bază de iaurt.
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuițiIaurtul nu este doar un mic dejun sănătos, ci și un ingredient valoros pentru preparate mai complexe. Îl poți adăuga în smoothie, budinci, chiar și pâine. Pentru aceasta din urmă nu ai nevoie decât de făină cu agent de creștere pentru cea mai simplă rețetă de lipie cu iaurt.
Lipie cu iaurt. Rețetă din 5 ingredienteDacă ești în căutarea unei rețete de plăcintă cu mere, care să îți amintească de copilărie, încearcă rețeta de plăcintă țărănească cu mere caramelizate și aluat fraged cu iaurt.
Plăcintă țărănească cu mere caramelizate și aluat fraged cu iaurtCând ai poftă de gogoși, dar nu ai timp de frământat aluatul, sau de așteptat până când acesta se dospește, poți prepara gogoși rapide cu iaurt în aluat, turnate cu lingura.
Gogoși rapide cu iaurt în aluat, turnate cu lingura