carne

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă
Sfaturi culinare | 27 aprilie 2024

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă

Carnea de miel este alegerea tradițională pentru masa de Paște, dar poate fi consumată cu orice altă ocazie. Cu un gust distinct și o textură suculentă, poate fi preparată în diverse moduri și combinată cu o varietate de condimente și ingrediente pentru a crea preparate culinare delicioase. Iată cât se ține carnea de miel la cuptor astfel încât să obții preparate delicioase. Descoperă câteva trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă.

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă
Cum recunoști carnea de vită de calitate. Sfaturi de la specialiști
Sfaturi culinare | 24 februarie 2024

Cum recunoști carnea de vită de calitate. Sfaturi de la specialiști

Un prim pas către friptura de vită perfectă este să alegi carnea potrivită. Poate fi complicat mai ales că vezi în galantar atâtea tipuri –vrăbioară, piept, T-Bone. Dintre acestea trebuie să știi să o cumperi pe cea de calitate. Descoperă și tu cum recunoști carnea de vită de calitate. Iată câteva sfaturi simple și utile de la specialiști.

Cum recunoști carnea de vită de calitate. Sfaturi de la specialiști
Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat
Friptură / Grătar | 9 decembrie 2023

Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat

Rețeta de confit de rață are origini în sud-vestul Franței, mai precis în regiunile Aquitaine și Gascogne, cunoscute pentru producția de rațe și gâște. Această tehnică a fost inițial utilizată ca metodă de conservare a cărnii înainte de apariția frigiderelor moderne.

Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat
De ce nu trebuie să recongelezi niciodată carnea care a fost dezghețată
Sfaturi culinare | 11 septembrie 2023

De ce nu trebuie să recongelezi niciodată carnea care a fost dezghețată

De câte ori ți s-a întâmplat să scoți un pachet cu carne din congelator pentru că voiai să gătești ceva și între timp să ți se schimbe planurile? Dacă ai pus carnea înapoi în congelator trebuie să știi că nu ai făcut un lucru sigur pentru sănătatea ta. Iată de ce nu trebuie să recongelezi niciodată carnea care a fost dezghețată. La ce riscuri te-ai putea expune.

De ce nu trebuie să recongelezi niciodată carnea care a fost dezghețată
Cum se decongelează carnea în mod corect: tips & tricks
Sfaturi culinare | 30 iunie 2022

Cum se decongelează carnea în mod corect: tips & tricks

Rutina zilnică te obligă să prepari mese rapide. Să apelezi la preparate care nu necesită un timp prea mare de gătire. Dacă ai nevoie ca totul să se întâmple rapid la prânz sau la cină, iată cum se decongelează carnea în mod corect.

Cum se decongelează carnea în mod corect: tips & tricks
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Trei frigărui de somon cu legume pe o farfurie, felii de lămâie și frunze de pătrunjel
21 noiembrie, 13:16
Frigărui de somon cu legume. Prospețime mediteraneeană pe o frigăruie Frigărui de somon cu legume. Prospețime mediteraneeană pe o frigăruie
Porție de pește cu cartofi natur, roșii coapte și salată de varză pe o farfurie albă ținută în mâini
21 noiembrie, 07:40
Pește cu cartofi natur, roșii coapte și salată de varză Pește cu cartofi natur, roșii coapte și salată de varză
Salată de fasole albă cu ton, ardei și țelină, în două boluri
21 noiembrie, 07:33
Salată de fasole albă cu ton, ardei și țelină, plină de prospețime și culori Salată de fasole albă cu ton, ardei și țelină, plină de prospețime și culori
pilaf sârbesc cu legume
20 noiembrie, 09:29
Rețetă de post: pilaf sârbesc cu legume. Cum îl prepari când nu mănânci carne Rețetă de post: pilaf sârbesc cu legume. Cum îl prepari când nu mănânci carne
Chec de post zebrat porționat
20 noiembrie, 06:23
Chec de post zebrat. Un desert delicios și spectaculos Chec de post zebrat. Un desert delicios și spectaculos
Porții de negresă de post cu ulei de cocos
20 noiembrie, 05:50
Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat
Chifle pufoase cu susan într-un coș cu ștergar
19 noiembrie, 06:58
Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean în bol cu furculiță
19 noiembrie, 05:48
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare
Vezi cele mai noi articole
închide