ceapă

Ficăței de pui cu ceapă. Rețeta pe care o poți prepara la tigaie
Friptură / Grătar | 23 martie 2024

Ficăței de pui cu ceapă. Rețeta pe care o poți prepara la tigaie

Rețeta de ficăței de pui cu ceapă este ușor de preparat. Vei obține un preparat savuros și hrănitor, perfect pentru o cină rapidă în timpul săptămânii. Poți, de asemenea, să adaugi sau să modifici condimentele și aromele în funcție de preferințele tale personale.

Ficăței de pui cu ceapă. Rețeta pe care o poți prepara la tigaie
Totul despre ceapa verde. Cum poți să o folosești cât mai eficient
Sfaturi culinare | 3 martie 2024

Totul despre ceapa verde. Cum poți să o folosești cât mai eficient

Ceapa verde este o varietate de ceapă tânără, denumită și ceapă verde sau ceapă de primăvară. Ceapa are un capăt alb care nu s-a dezvoltat pe deplin într-un bulb și tulpini lungi verzi care seamănă cu arpagicul. Atât partea albă, cât și cea verde sunt folosite în rețete și consumate atât crude, cât și gătite. 

Totul despre ceapa verde. Cum poți să o folosești cât mai eficient
Ceapă caramelizată. Rețeta simplă și rapidă
Garnituri | 27 noiembrie 2023

Ceapă caramelizată. Rețeta simplă și rapidă

Ceapa este dulce în mod natural, iar după ce este caramelizată, prin gătire lentă pentru mai mult timp, devine pur și simplu delicioasă. Capătă o textură moale, aproape cremoasă, iar gustul său este perfect pentru sandviciuri, salate, pizza și alte preparate culinare. Pentru ceapa caramelizată rețeta este simplă și la îndemână.

Ceapă caramelizată. Rețeta simplă și rapidă
Cum poți păstra ceapa tăiată în frigider. Sfaturi utile pentru gospodine
Sfaturi culinare | 31 octombrie 2023

Cum poți păstra ceapa tăiată în frigider. Sfaturi utile pentru gospodine

Ți s-a întâmplat probabil să îți rămână o jumătate de ceapă pe care ai aruncat-o pentru că nu ai vrut să o pui în frigider din cauza mirosului. Acum nu mai trebuie să faci acest lucru pentru că există soluții prin care poți păstra aerul proaspăt în frigider chiar dacă acolo ai depozitată jumătate de ceapă. Descoperă și tu cum poți păstra ceapa tăiată în frigider. Iată câteva sfaturi utile pentru gospodine.

Cum poți păstra ceapa tăiată în frigider. Sfaturi utile pentru gospodine
Ceapă murată, ingredientul minune care dă gust preparatelor
Conserve | 28 octombrie 2023

Ceapă murată, ingredientul minune care dă gust preparatelor

Cauți mereu să aduci un plus de gust preparatelor tale, fie că alegi să folosești sosuri, condimente sau diverse alte adaosuri. Le folosești pentru preparate din carne, salate, sandviciuri. Oare care este ingredientul „minune” care nu trebuie să îți lipsească din casă. Gospodinele știu că rețeta de ceapă murată este ideală pentru preparate. Aceasta va schimba complet gustul mâncărurilor tale.

Ceapă murată, ingredientul minune care dă gust preparatelor
Dulceață de ceapă roșie, rețeta de care ai nevoie pentru preparate speciale
Conserve | 7 decembrie 2022

Dulceață de ceapă roșie, rețeta de care ai nevoie pentru preparate speciale

Ceapa roșie murată este ușor acrișoară, dulce și cu o textură crocantă. Dă un plus de savoare sandvișurilor, salatelor, fripturilor. Încearcă această rețetă și nu o vei vrea mereu în bucătăria ta. Hai să descoperim împreună o rețetă delicioasă de dulceață de ceapă roșie.

Dulceață de ceapă roșie, rețeta de care ai nevoie pentru preparate speciale
Pui cu gutui și ceapă caramelizată. O rețetă cu arome de toamnă
Galerie foto
Friptură / Grătar | 5 noiembrie 2022

Pui cu gutui și ceapă caramelizată. O rețetă cu arome de toamnă

Dacă adori gustul și aroma gutuilor, te poți bucura de acestea și în rețete de mâncăruri, nu doar în cele de compot sau dulceață. Îți oferim în acest scop o rețetă de pui cu gutui și ceapă caramelizată.

Pui cu gutui și ceapă caramelizată. O rețetă cu arome de toamnă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Vezi cele mai noi articole
închide