conserve de fructe

Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu
Galerie foto
Conserve | 4 octombrie 2024

Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu

Dacă îți plac deserturile decorate cu glazuri colorate sub formă de jeleu, poți prepara astfel de glazuri cu ușurință în casă. Una dintre rețete pe care ți-o recomandăm s-o încerci este cea de peltea de lămâie. Este rețeta celui mai aromat și mai plăcut colorat jeleu.

Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu
Gem de prune la tavă, mai simplu și mai rapid de preparat
Galerie foto
Conserve | 24 septembrie 2024

Gem de prune la tavă, mai simplu și mai rapid de preparat

Gemul de prune este cel mai popular gem preparat în bucătăria românească. Dacă te-ai decis să îl prepari și tu, dar nu ai timp să amesteci continuu în el, îți recomandăm să încerci rețeta de gem de prune la tavă. Este o rețetă mai simplă și mai rapid de preparat.

Gem de prune la tavă, mai simplu și mai rapid de preparat
Gem de smochine. Rețeta unui gem cremos și aromat
Galerie foto
Conserve | 31 iulie 2024

Gem de smochine. Rețeta unui gem cremos și aromat

Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de aroma lor și în sezonul rece, poți prepara cu ușurință câteva borcane de gem de smochine. Va fi un adevărat deliciu pentru micul dejun, servit cu pâine prăjită. Dar va fi un răsfăț culinar servit și în interiorul clătitelor mult adorate. Îl mai poți folosi chiar și ca umplutură pentru prăjituri și tarte. Însă te poți bucura de el și sub formă de sos lângă o friptură de rață sau de gâscă.

Gem de smochine. Rețeta unui gem cremos și aromat
Gem de caise fără zahăr. Rețetă de gem dietetic
Conserve | 6 iulie 2024

Gem de caise fără zahăr. Rețetă de gem dietetic

Dacă vrei să conservi aroma caiselor pentru iarnă, dar te temi de conținutul mare de zahăr, îți propunem să încerci rețeta de gem de caise fără zahăr. Este o rețetă de gem dietetic, perfectă și pentru persoanele cu restricții la consumul de dulciuri.

Gem de caise fără zahăr. Rețetă de gem dietetic
Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă
Galerie foto
Conserve | 30 iunie 2024

Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă

A prepara o dulceață de căpșuni fără zahăr este o alternativă sănătoasă și gustoasă pentru cei care doresc să reducă aportul de zahăr în alimentație. Pentru această rețetă, vei folosi un îndulcitor natural și un agent de îngroșare natural.

Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate
Galerie foto
Conserve | 13 mai 2024

Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate

Dacă vrei să ai o cămară plină cu bunătăți pentru iarnă, trece pe lista de preparat și rețeta de dulceață de rubarbă. Este o rețetă simplă și ușoară, fără arome adăugate și fără conservanți.

Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate
Marmeladă de gutui. Rețetă simplă, fără gelatină și fără conservanți
Galerie foto
Conserve | 27 septembrie 2023

Marmeladă de gutui. Rețetă simplă, fără gelatină și fără conservanți

Dacă obișnuiești să prepari gem de gutui și dulceață, încearcă și rețeta de marmeladă de gutui. Este o rețetă simplă, fără gelatină sau conservanți adăugați.

Marmeladă de gutui. Rețetă simplă, fără gelatină și fără conservanți
Compot de caise jumătăți. Rețetă simplă, fără conservanți
Galerie foto
Conserve | 28 iunie 2023

Compot de caise jumătăți. Rețetă simplă, fără conservanți

Nu rata sezonul caiselor gustoase și parfumate fără să prepari și câteva borcane cu compot de caise jumătăți. Îți vor fi utile mai târziu la rețetele de prăjituri și torturi, dar și pentru răsfățul de zi cu zi.

Compot de caise jumătăți. Rețetă simplă, fără conservanți
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
De ce sunt castraveții ambalați în folie de plastic
08:34
De ce sunt castraveții ambalați în folie de plastic. Motivele la care nu te-ai gândit De ce sunt castraveții ambalați în folie de plastic. Motivele la care nu te-ai gândit
sos de roșii și sos marinara
16 februarie, 12:01
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Băuturi calde de iarnă
16 februarie, 11:58
Băuturi calde de iarnă. Ce poți să bei în serile rece Băuturi calde de iarnă. Ce poți să bei în serile rece
Tiramisu cu amaretti la pahar, decorat cu cacao și frunze de mentă
15 februarie, 11:37
Tiramisu cu amaretti la pahar. Eleganță și rafinament într-un desert cremos Tiramisu cu amaretti la pahar. Eleganță și rafinament într-un desert cremos
Creveți cu usturoi în farfurie, decorați cu pătrunjel verde, alături de usturoi, chili și lămâie
15 februarie, 09:50
Creveți cu usturoi. O porție de savoare intensă și textură delicată Creveți cu usturoi. O porție de savoare intensă și textură delicată
Tort cu ciocolată și rom secționat pe un platou cu picior, alături de o porție pe o farfurie cu linguriță, o spatulă și două căni albe
14 februarie, 06:22
Tort cu ciocolată și rom. Rețetă simplă pentru deliciul din weekend Tort cu ciocolată și rom. Rețetă simplă pentru deliciul din weekend
Cinci muffins de spelta cu cacao și goji
14 februarie, 05:46
Muffins de spelta cu cacao și goji. Un desert delicios și interesant Muffins de spelta cu cacao și goji. Un desert delicios și interesant
Fursecuri Angeliche decorate cu zahăr
13 februarie, 07:05
Angeliche. Rețetă de fursecuri elegante și delicate Angeliche. Rețetă de fursecuri elegante și delicate
Vezi cele mai noi articole
închide