ecler

Eclere gustoase. Cum le poți prepara după rețeta clasică
Desert | 31 august 2023

Eclere gustoase. Cum le poți prepara după rețeta clasică

Pentru eclere gustoase, rețeta nu este cea mai simplă. Necesită timp, răbdare și ingrediente de calitate. Merită însă orice efort pentru că rezultatul este unul cu adevărat spectaculos. Poți începe cu varianta simplă de eclere umplute cu cremă de patiserie și glazură de ciocolată și, pe măsură ce capeți experiență, să încerci și umpluturi mai sofisticate.

Eclere gustoase. Cum le poți prepara după rețeta clasică
Glazură lucioasă pentru eclere. Rețeta simplă, gata în 10 minute
Desert | 28 august 2023

Glazură lucioasă pentru eclere. Rețeta simplă, gata în 10 minute

Rețeta de glazură lucioasă pentru eclere nu se folosește doar pentru aspect, ci și pentru gust. Cea mai folosită este cea de ciocolată, însă există zeci de variante, pe care le poți utiliza în funcție de preferințe.

Glazură lucioasă pentru eclere. Rețeta simplă, gata în 10 minute
Cremă pentru eclere. Rețeta rapidă și simplă
Desert | 24 august 2023

Cremă pentru eclere. Rețeta rapidă și simplă

Cea mai populară cremă pentru eclere este crema de patiserie. Este cremoasă, fină, cu un gust echilibrat. Este o cremă clasică ce se folosește pentru mai multe deserturi.

Cremă pentru eclere. Rețeta rapidă și simplă
Coji de eclere. Cea mai simplă rețetă de casă
Aluaturi | 22 august 2023

Coji de eclere. Cea mai simplă rețetă de casă

Eclerul este un desert franțuzesc care și-a câștigat popularitatea în întreaga lume. Cea mai populară variantă este cea cu cremă de ciocolată, acoperit cu fondant tot de ciocolată, însă există libertate totală pentru alegerea umpluturii și glazurii. Descoperă și tu rețeta de coji de eclere. Vezi cum le poți prepara chiar la tine acasă.

Coji de eclere. Cea mai simplă rețetă de casă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos pe un suport rustic de lemn
05:03
Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos
Felii de mușchiuleț de porc cu portocale și crenguțe de rozmarin, la tigaie
04:53
Mușchiuleț de porc cu portocale, la tigaie. Friptură cu gust deosebit Mușchiuleț de porc cu portocale, la tigaie. Friptură cu gust deosebit
Cremă de ciocolată și cafea în bol
04:13
Cremă de ciocolată și cafea, pentru prăjituri și torturi Cremă de ciocolată și cafea, pentru prăjituri și torturi
Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone în bol
6 decembrie, 06:57
Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone, pentru deserturi Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone, pentru deserturi
Chec cu ovăz și cocos porționat pe un grătar, alături de un cuțit
6 decembrie, 06:33
Chec cu ovăz și cocos. Rețetă de desert simplu, de post Chec cu ovăz și cocos. Rețetă de desert simplu, de post
Frittata cu prosciutto pusă într-o tigaie
6 decembrie, 06:27
Frittata cu prosciutto, roșii și busuioc. Rețeta de care ai nevoie pentru un mic dejun special Frittata cu prosciutto, roșii și busuioc. Rețeta de care ai nevoie pentru un mic dejun special
Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată porționat, alături de o ceașcă cu cafea
5 decembrie, 06:35
Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată
Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune porționată pe platou
5 decembrie, 05:35
Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi
Vezi cele mai noi articole
închide